Przeprowadziłem sie ostatnio na Osowa Gore, zwiedziłem okolice i nie moge dopatrzyć się ani jednej siłowni... czy tam w okolicy niema miejsca gdzie można potrenować? :(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na Kruszyńskiej jest jakieś fitness ponoć, więc jakieś ciężary zapewne mają, ale szczegółów nie znam. Popytaj na www.osowaonline.pl taki dzielnicowy portal, może stamtąd chłopaki coś będą wiedzieć.
Nowe forum bukmacherskie - www.viptips.pl
...
Napisał(a)
Na kruszynskiej jest fitnes dla babek, jak tam poszedlem kiedys zobaczyc to gosciowka byla zaskoczona ze jakis facet przyszedl ale mnie wpuscila na ta "silownie" i mowi: tutaj sie panie rozgrzewaja przed treningiem. Na osowej nie ma NIC. Najblizej chyba do cezara na dworcowej
...
Napisał(a)
Jest osiedlowa na kormoranów w SIM'ie. Tylko żeby z niej korzystać trzeba mieszkać w tej spółdzielni. Jest jeszcze opcja wkręcenia się na czarno...czyli dogadać się z jakimś mieszkańcem który nie ćwiczy i wziąłby karnet na siebie i Ci go udostępnił. Cena to 20zł na miesiąc.
pzdr
pzdr
...
Napisał(a)
Kiedyś był Fitline na Koronowskiej - tyci pewnie bliżej niż Cezar. Ale nie mam pojęcia, czy jeszcze istnieje, bo ostatni raz byłam tam z jakieś 12 lat temu co najmniej.
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
Na Koronowskiej jest i owszem.......tyle tylko, że przedszkole w tym miejscu teraz 

...
Napisał(a)
Aha - widać, że jestem na czasie
Wiesz, co się w ogóle stało, że Marian zwinął interes?

Wiesz, co się w ogóle stało, że Marian zwinął interes?
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
SIM zamierza albo już zlikwidował tę kanciapę, więc adres jest (lub za chwilę będzie) nieaktualny. Chyba trzeba samemu coś otworzyć na Osowej, ciekawe, czy byłoby zapotrzebowanie, bo dzielnica w sumie niewielka.
Nowe forum bukmacherskie - www.viptips.pl
...
Napisał(a)
jak masz jakiś milion PLNów możesz wybudować siłownie na przeciwko sklepu elektrycznego przy ulicy Kolbego he i każdy będzie happy a na pewno popyt na to by był
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!