Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
336467
Jawor50
Dzięki za porady ,po obiedzie wyruszam po OLFEN :)
Zmartwię Cię bo OLFEN w tabletkach czy kapsułkach , jest tylko na receptę....jedyny dostępny lek w którym jest ta sama substancja czyli diclofenac , to VOLTAREN 25mg . Trochę mała dawka ale trzeba wtedy łyknąć 2sztuki i oczywiście pasuje jakaś osłonka do tego.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6261
Napisanych postów
9261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
348501
Poniedziałek --wyjazd do WROCŁAWIA Z fizjoterapeutą porozmawiałem tel i powiedział że bez USG barku nic nie pomoże to pojechałem na trening z uraz coraz mniej dokuczliwy praktycznie średni ból zaczyna się 3-4 cm nad klatką przy opuszczaniu ,czyli jest coraz lepiej ,a i chciałem aby Mariusz zobaczył jak to wygląda podczas mojego wyciskania trening odbyłem pod jego nadzorem i kontrolą dużo rozgrzewki + dużo rozgrzewki na rotatory i ukrwienie barków WL sam gryf 3 chwyty po 20 powt uchwyt startowy 3 x 15 x 50 2 x 12 x 70 2 x 8 x 90 1 x 6 x 100 1 x 5 x 110 2 x 1 x 120 2 x 1 x 125 i trener kazał na tym zakończyć nie było szału ale i nie ma tragedii :) i następnie półgodziny na maszynach na plecy i barki na niedużych ciężarach Trochę godzinowo te wyjazdy trwają dzisiejszy trening we Wrocławiu od wyjścia z domu do powrotu 8h
Szacuny
12647
Napisanych postów
31229
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1136487
Kariera zawodnicza wymaga. Ważne, że masz kontakt z trenerem.
Moja żona miała USG barku, jakiś specjalny rezonas i lekarze to wszystko olewają tzn. niby oglądają ale leczenie nie przynosi efektów. Miała nawet wstrzykiwane osocze z własnej krwi (WZOREK pisał, że trzeba kilka takich wstrzykiwań - ale to drogi zabieg ). Co jakiś czas ma wstrzykiwane blokady/ Ja pozbywam się bólu poprzez treningi barków na małych ciężarach
Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
336467
ojan Niestety ale nawet mój prowadzący Doktor powiedział że minimum 3 zastrzyki z osocza , żeby była jakaś poprawa.... Podobno w niektórych przypadkach komórki macierzyste są najlepsze , ale to decyzja lekarza..oczywiście nie spieszą się z tym bo też droga impreza. Aczkolwiek w tym szpitalu w którym byłem operowany , spotkałem będąc na wizycie z wstrzyknięciem osocza bogatopłytkowego...innych ludzi którzy właśnie dlatego dostali osocze ,żeby odciągnąc jak najbardziej w czasie zabieg endoprotezy lub inny.Taka próba wyleczenia inną metodą....podobno czasami pomaga na wiele , wiele lat.
6261
Napisanych postów
9261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
348501
Wtorek Kurier zapowiedział swoje przybycie :) Teraz kawa i wyjście na siłkę jutro rano założę temat aby była dokładna waga przed śniadaniem a i w pasie będzie trochę mniej niż po :)
6261
Napisanych postów
9261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
348501
wtorek paczka w domu :) rozpakowana --nowy temat założyłem jutro wpiszę tam pomiary oraz dodam zdjęcia :) a dzisiaj rozgrzewka ogólna + z gumami WL 3 chwyty z gryfem po 20 powt 3 x 15 x 60 2 x 12 x 80 1 x 10 x 90 1 x 6 x 100 1 x 5 x 110 2 x 2 x 120 1 x 1 x 125 i jeszcze trochę odczuwam "uraz masażysty" dlatego więcej nie dodawałem ,następnie wykonałem powtórzenia do deski 5 cm z zatrzymaniem na klacie 4 x 5 x 125 i kilka dodatków na średnim ciężarze z mocnym tricepsem jutro muszę spróbować na "strzała" do testu ile wyjdzie ,wiem że szału nie będzie liczę na 130 na więcej nie ma szans