Szacuny
3
Napisanych postów
1325
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3978
Nurtuje mnie pewno pytanie! Czy ktoś stosował już Glucozaminę Hi-Tec`a?! Wychodzi stosunkowo niedrogo,a w szczególności taniej od Arthryla. Ciekawe,czy dużo gorsza,a może taka mała lipa jak polski Artresan?!
POzdrawiam
Szacuny
3
Napisanych postów
1325
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3978
A dlatego ,że wrąbałem 3op. i żebym nie zaczął brać aminokwasów i innych wynalazków to bym go chyba kurom wysypał! Teraz zastanawiam się nad tą glukozaminą z HT,a Ty co o niej myślisz?!
Szacuny
0
Napisanych postów
114
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1009
Czyli co Redrum, uważasz, że glukozamina z chondroityna z NOW'a się opłaca? Ja się właśnie nad nią zastanawiam. Cyber mi ją proponuje za 120zł.
Co ty na to?
Szacuny
15
Napisanych postów
724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6791
Glukozamina & chondroityna kaizen jest nawet ok i wychodzi 87 zł, dodatkowo zawiera 15 mg bioflawonoidów roślinnych osłaniających tkankę łączną. Nad glukozaminą hi-teca też się zastanawiam, jest bardzo tania w porównaniu do innych produktów i nie wiem w czym tkwi tutaj chwyt. A arthrylu nie polecam to to samo co powyższe, ale uznane jako lek więc droższe. Poza tym musisz opłacić całą machinę komercyjną jako się wokół tego kręci. Do glukozaminy polecam Piascledine 300, doskonale się razem komponują i działanie jest dobre, jedno opakowanie starcza na 15 dni, ale żeby zadziałało potrzeba ok 2 m-cy więc wychodzi ok 120 zł plus glukozamina, którą trzeba zażywać ok. 4 m-ce, żeby nastąpiła pełna regeneracja chrząstki. Dodatkowo z aminokwasów prolina i treonian są bardzo pomocne w syntezie kolagenu. Dodatkowo suplementacja wit. C znacznie potęguje działanie tej pierwszej. Osobiście aminek nie stosowałem, więc nie mogę powiedzieć o efektach. Ale co do pierwszego zestawu mogę polecić, na mnie przynajmniej glukozamina z chondroityną podziałała + Piascledine 300 podziałało. Podobno kolagen active olimpu jest dobry, ale ja osobiście nie wytrzymałem dużej niż 2 m-ce suplementacji.
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18809
alonzo .. mi sie kalkuluje bo zamawiam bezposrednio ze stron amerykanskich i opakowanie 120 tabsów (czyli na dwa miechy jak dla mnie) wychodzi jakieś 80 PLN juz z kosztem przesyłki - oczywiscie koszt przesyłki rozkłada sie tez na inne wynalazki, ktore łykam ...