Mam taki problem: zdarza mi się ostatnio, zwłaszcza przy gwałtownych ruchach głową, że przed oczami lata mi coś jak iskierki tudzież świetliki. Trudno opisać
. Nie mam przy tym żadnych bóli głowy, zawrotów, wymiotów, czuję sie normalnie. Mam teraz okres dosyć intensywnych treningów i jednocześnie zbijam wagę przy pomocy diety z deficytem kalorii i spalaczy tłuszczu (w skrócie kapsułki zawierające jakąś tam dawkę kofeiny, efedryny tudzież innego pobudzacza). Przyjmuję tej kofeiny jakieś 800-1000 mg na dobę, więc na pewno mam wyższe ciśnienie niż zwykle.
I teraz pytanie: czy to może być spowodowane zbijaniem wagi i ciężkimi treningami ?
Dodam, że trenuję boks tajski, ale nie otrzymałem ostatnimi czasy żadnych mocnych ciosów na głowę, które mógłbym podejrzewać o spowodowanie jakichś urazów.

I teraz pytanie: czy to może być spowodowane zbijaniem wagi i ciężkimi treningami ?
Dodam, że trenuję boks tajski, ale nie otrzymałem ostatnimi czasy żadnych mocnych ciosów na głowę, które mógłbym podejrzewać o spowodowanie jakichś urazów.
2
"masz swą wolę w komplecie z honorem"