Nie mam dziennika, bo jestem leniwy ...
...
Napisał(a)
Bardzo dobry kalkulator, a tłumaczenie super sprawa

Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
...
Napisał(a)
Dlaczego jak zmieniam już w celach iśc dni treningowych na więcej to wydłuża mi się czas zrzucenia kg?
1
Go Hard Or Go Home
...
Napisał(a)
Bo widocznie w dni treningowe masz mniejszy deficyt kalorii i to się przekłada na mniejszy tygodniowy deficyt. Ja za to nie do końca rozumiem jak ludzie mogą zrzucać po 1-2kg tygodniowo. Jak dam deficyt - 500 to wyjdzie 0,5 kg tygodniowo, żeby mieć -1 kg to musiał bym jeść tylko 1000kcal ;/
...
Napisał(a)
mightylordBo widocznie w dni treningowe masz mniejszy deficyt kalorii i to się przekłada na mniejszy tygodniowy deficyt. Ja za to nie do końca rozumiem jak ludzie mogą zrzucać po 1-2kg tygodniowo. Jak dam deficyt - 500 to wyjdzie 0,5 kg tygodniowo, żeby mieć -1 kg to musiał bym jeść tylko 1000kcal ;/
To już dość indywidualne i nie do końca takie jak wygląda to w teorii. Co nie zmienia faktu, że większość osób się głodzi i zbyt mocno ogranicza ilość kcal.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
dobrze ustawić poziom aktywnosci mniejszy o -1 niz jest w rzeczywistosci.
...
Napisał(a)
Nie wydaje Wam się, że ten kalkulator zawyza ilość kalorii o jeden stopień aktywności fizycznej? Tak mi się wydaje z obserwacji. Co Wy na to?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!