Witam. MAM 16 lat. Z bólem stawów zmagam się już od pół roku. Na siłowni ćwiczę ok 1 roku. Mój ból stawów tak naprawdę zaczął się od boli odcinka lędźwiowego, ale już nie odczuwam tego bólu, wystarczyło rozciąganie. Jednak jeszcze wtedy tego nie wiedziałem i wciąż ćwiczyłem. Niedługo potem zaczęły mnie boleć kolana , potem reszta stawów. Po jakimś czasie zrobiłem przerwę. Ok 3 tygodni, nie wiele dała. Ćwiczyłem dalej. Ból nie był aż tak duży ale wciąż był. Znowu zrobiłem przerwę nie cwicze już 1.5 tygodnia i jest gorzej niż wtedy gdy ćwicze. Ból stawów jest większy niz gdy ćwiczyłem. Prosiłbym o jakąś pomoc. Przerwa powinna przecież pomoc a tu nic. Bola mnie wszystkie stawy a jak no zacznę masować jakaś kość lub chociaż kość nosa po jakimś czasie czuć ból. Na kościach nosa nawet!!!
Ćwiczenia wykonuje poprawnie technicznie , co prawda przez pierwsze trzy miesiące tak nie było, ale wtedy pracowałem z malutkimi ciężarami. Potem się zainteresowałem technika i teraz można powiedzieć cały czas szlifuje ja. No z filmików Athlean X ten Jeff to się naprawdę zna.
Proszę was o jakąś rade. Może też ktoś z was tak miał. Do lekarza się wybiorę niedługo, ale nie wiem czy będzie w stanie coś zaradzic, jak byłem na RTG kręgosłupa stwierdzono u mnie skolioze lekka , gdy byłem u fizjoterapeuty okazało się że tak naprawdę trochę krzywo stanalen , a kręgosłup mam prościutki. W dodatku na zdjęciu było widać lekkie przekrzywiony miednicy więc....
Ćwiczenia wykonuje poprawnie technicznie , co prawda przez pierwsze trzy miesiące tak nie było, ale wtedy pracowałem z malutkimi ciężarami. Potem się zainteresowałem technika i teraz można powiedzieć cały czas szlifuje ja. No z filmików Athlean X ten Jeff to się naprawdę zna.
Proszę was o jakąś rade. Może też ktoś z was tak miał. Do lekarza się wybiorę niedługo, ale nie wiem czy będzie w stanie coś zaradzic, jak byłem na RTG kręgosłupa stwierdzono u mnie skolioze lekka , gdy byłem u fizjoterapeuty okazało się że tak naprawdę trochę krzywo stanalen , a kręgosłup mam prościutki. W dodatku na zdjęciu było widać lekkie przekrzywiony miednicy więc....