Szacuny
13
Napisanych postów
1702
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16720
W najbliższą sobotę (2006-11-11) w Singapurze Paweł Słowiński stanie przed szansą zdobycia tytułu Zawodowego Mistrza Świata WMC w wadze super ciężkiej. Do walki przygotowywuje się w Tajlandii w WMC KOH SAMUI CAMP.
Szacuny
6
Napisanych postów
442
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
5911
Zamiast sie podniecać tym gościem który de facto z Polski wyjechał za dzieciaka i teraz zapewne wysłowić sie po Polsku nie umie oglądnijcie sobie walki Marcina Różalskiego który na dobrą sprawe ze Słowińskim by wygrał gdyby doszło do konfrontacji.
Nie wiem ile walk widziałeś obydwu fajterów ale proponuję na chwilkę zastanowienia - poziom przeciwników, przebieg walk itd.
Szacuny
13
Napisanych postów
1702
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16720
Ok. Już wiem czemu się uczepił :-].
Informacja najprawdopodobniej pochodzi ze strony http://www.muaythai.pl/.
Pozwolę sobie jeszcze zdjęcie z tej strony wkleić.
Szacuny
0
Napisanych postów
489
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3509
bedzie co ogladac
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Mirko Cro-Cop: "...Wylewając pot na treningu, oszczędzasz krew w czasie walki..."
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1131
Ktos ogladal to walke? Ja za cholere nie moge znalezc nigdzie wynikow tego turnieju. Na muaythai.pl podali ze Pawel obronil tytul ale potwierdzenia zadnego nie znalazlem nawet na oficjalnej stronie organizacji. Jesli ktos cos wie, bylbym wdzieczny za info.
The SuperHeavy weight title was put up between Paul Slowinski and Xhavit Bajrami , this went the distance with Slowinski taking the World title on points.
Ale nie wiem, czy to się tyczy tej ostatniej walki.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
759
tylko czemu w walce z Feitosa przedstawiony byl jako Australijczyk. Taki ktos (jesli to nie pomylka) to dla mnie nie jest polak. Tak samo Michalczewski, cale zycie pod flaga niemiecka i nagle pod koneic sobie przypomnial o polsce. Dziekuje