Czy moglibyście zrobić mi plan .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Po prosu skaczesz w wolnym czasie ile ci sie cce, równie dobrze mozesz robić skipy, skip boxerski, skakać sobie z nogi na nogę biegać w miejscu nie kombinuj tyle.
...
Napisał(a)
Opowiem ci o moim planie. Muszę nadmienić, że jest to plan doskonały, który zdobył wiele różnych nagród m.in. prestiżową nagrodę "Złoty plan skakania na skakance" w 2015 roku. Słuchaj. Bierzesz skakankę np. przed treningiem, albo kiedy chcesz, najlepiej jak najczęściej i skaczesz. Najpierw na dwóch nogach, później na jednej, później na zmianę i patrzysz na sztuczki mistrzów, np. Floyda lub Tysona i się uczysz nowych, niesamowitych trików.
...
Napisał(a)
Plan jest taki 3x3 minuty z minutowymi przerwami. Jak dasz radę więcej to skracasz przerwy, zwiększasz ilość serii, dynamikę, wprowadzasz urozmaicenia (jak wyżej). Ja bym więcej niż 4 serie nie robił, bo to tylko ćwiczenie uzupełniające i sporo jest innych, ciekawych zajęć. Powszechnie uważa się, że skakanka to dobre ćwiczenie na rozgrzewkę, ale zalecane jest jako ćwiczenie w dalszej części treningu jak łydki są rozgrzane. Na zimne sztywno się skacze i czuć, że są pospinane.
...
Napisał(a)
Ernesto_MendozaPolecam skakać w jednej rundzie 20 sek. luźno (dwa razy jedna noga, dra razy druga), 5-10 sek. przyspieszamy - skipping.Plan jest taki 3x3 minuty z minutowymi przerwami...
...
Napisał(a)
Też dobrze. Trochę krótko jak dla mnie. Po 20 sek na skakance nie ma po czym odpoczywać, ale nie upieram się, bo nie czuję się ekspertem, a szkoły są różne. U mnie w klubie skacze się najczęściej 2-3 minuty pod koniec treningu. Ja na swojej salce dobijam do trzech. Ostatnie 20 sekund przyspieszenie. Nie lubię biegać to sobie chociaż trochę popajacuję kondycyjnie na skakance.
Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2016-05-16 11:41:55
Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2016-05-16 11:41:55
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!