jaki wpływ na tkanke tluszczowa ma nowy nastepnca tamoxa -raloksyfen- bo wiem ze zwieksza np. mase kosci, a nigdzie nie mogę znalesc czy na receptory tłuszczowe działa jak estrogen czy antyestrogen,to samo na miesnie itp., ma kto jakies porządne info o przydatności go w sportach sylwetkowych?
...
Napisał(a)
Witam
jaki wpływ na tkanke tluszczowa ma nowy nastepnca tamoxa -raloksyfen- bo wiem ze zwieksza np. mase kosci, a nigdzie nie mogę znalesc czy na receptory tłuszczowe działa jak estrogen czy antyestrogen,to samo na miesnie itp., ma kto jakies porządne info o przydatności go w sportach sylwetkowych?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jestes pewny ze dziala on jako serm ????
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Przydatnosc taka sama jak tamoxifenu, wiec w kontekscie tk tluszczowej nie wykazuje dzialania.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Powielana bzdura ciely sie na diecie a np tamoxa jadly bo taka byla moda i panowala opinia.teraz sie tna na tamo??? Nie.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
tak prazki na dupe bez antyestrogenu żadna kobiety nie uzyska!!! i tak teraz się również na tamo, bo od pasa w dol kobietom nie pomoze sama efka,t3 czy clen
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!