Gdzie w Katowicach lub Sosnowcu znajduja się siłownie i ile kosztuje wstęp???????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
popytaj znajomych, moze w jakiejs szkole jest jakas silownia

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
w takich malych silkach czasami masz lepszy klimat niz na wielkich i czystych, ale co kto woli
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
Ja chcę stary otworzyć taką siłownię!!!! Ale nie wiem czy coś takiego jest w poblizu.
...
Napisał(a)
hehe, trzeba bylo tak od razu
jakie masz na to fundusze?? Na TVN24 kiedys pokazywali klub fitness za 150k zl i fajny byl

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
no to szeroko
Silownie mozesz za***ista zrobic, na poczatek jakis biznes plan i jechane, zaczkaj az sie wiecej uzytkownikow wypowie, btw byl tu kiedys post i jakis koles robil silownie
moze sie tez wypowie

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
Osobiście polecał bym siłke zmontować gdzieś w okolicach Mikołowskiej lub opłotkach centrum, miejsca są dobre i raczej bezkonkurencji.
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl
...
Napisał(a)
Na żeromskiego jest siłownia wjazd chyba 50zł, na partyzantów w KBO 60zł, nieopodal sądu (a także dyskoteki Galerii) "Syrenka", na Andersa też jest (to w sosnowcu) a tu masz jeszce jakis wykaz http://www.fit.pl/adresy_klobow_sla.htm
Zmieniony przez - Pudzian182 w dniu 2005-03-27 13:01:25
Zmieniony przez - Pudzian182 w dniu 2005-03-27 13:01:25
"Jeśli potrafisz pokonać barierę bólu możesz być mistrzem..."
Arnold Schwarzenegger
...
Napisał(a)
powiem Ci ja jestem z sosnowca- i z siłownią to moze byc ciężko.ludzie już mają swoje ,,ulubione,,miejsca w których bez skrępowania moga zawyć pod sztangą i takie tam(wiesz jak jest),więc cięzko Ci będzie pozyskać nowych klientów.Tym bardziej że w s-c gdzie bys nie spojrzał to jest siłka (w centrum samym jest kilka)ale uwaga na niwce nie ma żadnej
ale,tu mało osób ćwiczy
poza mną,partnerem moim treningowym i kilkoma koksami(5)W katosach też jest sporo siłek ale drogich-więc tania konkurencja...?(czemu nie)

,,... i cały tydzień kręci się w okół sztangi"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ściągnij sobie pełnometrażowy film z torrenta !
Następny temat