Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Smaczne odżywki białkowe???

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 13736

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Noszę się z zamiarem kupna jakiegoś dobrego preparatu białkowego, ale takieg, przy którego piciu nie będe musiał zatykać nosa i starać się myśleć o czymś przyjemnym. Krótko mówiąc: smacznego. Czy są takie ? Kiedyś kupiłem PROVIT 85 OLIMPU i był ochydny. Od tamtej pory pozostał uraz i boje śie ,że wszystkie tego typu odrzywki tak smakują. PS: PROVIT, który kupiłem nie był przeterminowany
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 287 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 16009
Polecam EGG Protein OLIMPa smaki:waniliowy i truskawkowy.Ale tylko na mleku bo z woda ciezko to spozyc:( Co do Provita to trzeba uwazac zey za duzo nie nasypac tego prochu i tez jest całkiem niezły czekoladowy ewentualnie wanilia:) i tez tylko na mleku bo z woda to kaszana:(

"Z wielką mocą przychodzi wielka odpowiedzialność"

"Z wielką mocą przychodzi wielka odpowiedzialność" :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 21032 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 208598
Ovopol

Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "TRENING"
----------------------------
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
1

FITNESS ACADEMY King Square Kraków

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 106 Wiek 45 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 6171
Ja obecnie testuje Hi Tec Protein smak czekoladowy.Aha ,no i oczywiscie trzeba mieszac z mlekiem nie z woda bo wtedy smak jest ochydny.Bardzo dobra w smaku .Troche droga ta proteina ale co tam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 97 Wiek 40 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 4359
Nom ja tez kupilem hi tec 90 czekoladowy i bardzo dobry.....bo bananowy byl bleeeeeeh
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 21032 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 208598
to byl zart oczywiscie...

Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "TRENING"
----------------------------

FITNESS ACADEMY King Square Kraków

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 3695 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 35058
Seewy a dlaczego żart ???

..z własnego doświadczenia powiem , że sam H90 bananowy nie jest zbyt miły dla podniebienia ale za to zmiesznay z Ovopolem smakuje wybornie

Sprzedam Therme Pro>>>GG 1135964 kom. 607204663

Hosse

Hosse

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 324 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 2832
Zdecydowanie Prolact Phytochemu. Czysty koncentrat białka serwatki
Smaczniejszego białka nie ma !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 255 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 4530
mnie osobiscie smakoja czekoladowe nie wazne czy to hitec/ultimate/fitmax wszytkie byly ok.
unikam natomiast bananowych to co mialem to nie baroo :((

<<< SOGOW MI NIE TRZEBA JUZ MAM ICH DUZO
- WEJDZIE NA http://www.pajacyk.pl LEPIJ >>>

<<< SOGOW MI NIE TRZEBA JUZ MAM ICH DUZO
- WEJDZIE NA http://www.pajacyk.pl LEPIJ >>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2561 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 14340
najsmaczniejsze odzywki to nowa seria olimpu..whey...czekoladkowe sa picha..!!!mmmmm..

pozdro
bigger

biger

bigger tm

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Polecam ci Hi-Tec Protein, o smaku wanilia lub jeszcze lepiej czekolada. Naprawde nie jadlem lepszego białeczka(w dodatku najlepsze na rynku). JEst drogie ale jak na bialko jest super. I pamietaj ze jakiego białka bys nie wybrał, to nie wybieraj Egg Pro Megabola("truskawkowego) bo to nie jest dla ludzi jak Boga kocham.

Jesli spodobala ci sie moja wypowiedz,lub jesli znasz Leśniczego,wejdz na ta strone http://www.pajacyk.pl i kliknij na brzuch pajacyka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 141 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 14410
ULTIMATE NUTRITION WHEY PROSTAR. raz spróbujesz i nie będziesz chciał nic innego.
pozdrowionka.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

zestaw: kreatyna+glutamina+bcaa.Pomózcie- SOGI !!!!

Następny temat

Kreatyna

Spalanie
Polecane artykuły