Witam. Sprzedam motorynkę którą nabyłem od kolego 3 lata temu i wtedy zacząłem jej "renowację" czyli wszystko rozłożone do zera profesjonalnie wypiaskowane cześci pożniej pomalowane lakierem Metalic . Renowacja nie jest skonczona bo mam duzo obowiązkow i nie mam na to wiecej czasu a nie chce wkładac w nią wiecej pieniedzy. kosztowała mnie do tej pory badzo duzo i wiem ze nie odzyskam tyle co w nią włozyłem. silnik odpala i motorynka w sumie jezdzi ale jest problem z nieszczelnością-olej kapie po kropelce ale to wina uszczelek które podarłem przy zakładaniu i trzeba sie zając aparatem biegów bo gdzies mi uciekła sprezynka i paliłem go na"pych na 2-jce zeby sie przejechac a nie meczyc tylkoo na 1-wszym biegu... aaa i rozpedziła sie do 40 na godzine przy mojej wadze 80 kg. mierzone idealnie ustawionym licznikiem rowerowym przez kolege jadącego obok ;] na kopa tez pali bez problemu. cena jaka mnie za nią interesuje to 500 zł. włożyłem w nia kupe czasu i kasy wiec przynajmniej to chciałbym odzyskać. ale licze tez na wasze propozycje. MOTORYNKA NIE POSIADA DOKUMENTÓW BO STAŁA U KOLEGI W "STODOLE" I GDZIES ZAPODZIAŁY MU SIE PRZEZ 5 LAT PRZEZ KTÓRE JĄ UZYTKOWAŁ. Licze na poważne oferty. Lokalizacja to Smolna k Oleśnicy woj Dolnośląskie.
Zmieniony przez - bartek9221 w dniu 2012-04-30 16:05:12

Zmieniony przez - bartek9221 w dniu 2012-04-30 16:05:12
1
Pomogłem-daj SOG'a Odbijam Sog'i/////////////////////
Szukam drugiej połówki :)