Witajcie. Jest to mój pierwszy post na tym forum i nie do końca jeszcze wszystko rozkminiam. Tak więc do rzeczy:
Postanowiłem wreszcie wziąść się za siebie. Na początek usiadłem przed komputerem i znalazłem wiele znakomitych stron (m.in. to forum). Postanowiłem zainwestować trochę wolnego czasu każdego dnia na trening domatora, obecny w atlasie ćwiczeń, prawdopodobnie każdemu z was dobrze znanym
W domu mam do dyspozycji także hantle regulowane toteż postanowiłem połączyć trening domatora z tymi prostymi przyrządami
.Wobec tego mam pytanie:
1) Czy będzie to dobre połączenie?
2) Jak często mogę trenować (intensywnie z hantlami) biceps, triceps, przedramię i klatkę? - Samozaparcia mi nie brakuję
3) Czy trening domatora jest wskazany do codzinnego wykonywania (Póki co wykonuje go codziennie, jakieś tam niewielkie zmiany po 2-3 tyg. zaobserwowałem, a na zakwasy i bóle nie narzekam)
Z góry dziękuję za udzelenie odpowiedzi.
Pozdrawiam!
Rectus
P.S. Dodam, że mam 15/16lat, 182cm wzrostu i ważę ok. 65-70kg
Postanowiłem wreszcie wziąść się za siebie. Na początek usiadłem przed komputerem i znalazłem wiele znakomitych stron (m.in. to forum). Postanowiłem zainwestować trochę wolnego czasu każdego dnia na trening domatora, obecny w atlasie ćwiczeń, prawdopodobnie każdemu z was dobrze znanym

1) Czy będzie to dobre połączenie?
2) Jak często mogę trenować (intensywnie z hantlami) biceps, triceps, przedramię i klatkę? - Samozaparcia mi nie brakuję
3) Czy trening domatora jest wskazany do codzinnego wykonywania (Póki co wykonuje go codziennie, jakieś tam niewielkie zmiany po 2-3 tyg. zaobserwowałem, a na zakwasy i bóle nie narzekam)
Z góry dziękuję za udzelenie odpowiedzi.
Pozdrawiam!
Rectus
P.S. Dodam, że mam 15/16lat, 182cm wzrostu i ważę ok. 65-70kg
Trzeba mieć jaja, a nie wydmuszki :D
(L)EGIA & HUTNIK