otóż natknąłem się ostatnio na filmiki grupy nazywającej się "bar brothers" w skrócie - ćwiczą oni same pompki , podciągnięcia na drążku i inne ćwiczenia które można wykonać bez "sprzętu".Jednym z takich ludzi jest ten chłopak : http://www.facebook.com/uros.antonijevic.7?ref=ts [wejdź w "zdjęcia w tle"]
ktrz zdradził mi swój trening ,który polega tylko i wyłącznie na różnych wariantach pompek i podciągnięć. Jak widać po jego zdjęciach ma bardzo ładną i estetyczną sylwetkę i nie jest "chudzielcem". Pytanie moje brzmi :czy udało mu się osiągnąć taką sylwetkę dzięki jego genetyce czy każdy byłby w stanie tak się wyrzeźbić takim treningiem? Z tego co mi zdradził ćwiczy już 4 lata ale od 2 lat utrzymuje tylko sylwetkę. Na początku ćwiczył codziennie po 1,2 godziny . To jego trening:
1. 20 regular push ups
30 sec rest
2. 20 wide push ups
30 sec rest
3. 15-20 negative push ups
30 sec rest
4. 15-20 wide nagative push ups
30 sec rest
5. 10 explosive push ups with 5 regular
6. 20 spider push ups
then i rest 5 minutes. then again all this 3x
Licze na odpowiedzi, zdr.

ktrz zdradził mi swój trening ,który polega tylko i wyłącznie na różnych wariantach pompek i podciągnięć. Jak widać po jego zdjęciach ma bardzo ładną i estetyczną sylwetkę i nie jest "chudzielcem". Pytanie moje brzmi :czy udało mu się osiągnąć taką sylwetkę dzięki jego genetyce czy każdy byłby w stanie tak się wyrzeźbić takim treningiem? Z tego co mi zdradził ćwiczy już 4 lata ale od 2 lat utrzymuje tylko sylwetkę. Na początku ćwiczył codziennie po 1,2 godziny . To jego trening:
1. 20 regular push ups
30 sec rest
2. 20 wide push ups
30 sec rest
3. 15-20 negative push ups
30 sec rest
4. 15-20 wide nagative push ups
30 sec rest
5. 10 explosive push ups with 5 regular
6. 20 spider push ups
then i rest 5 minutes. then again all this 3x
Licze na odpowiedzi, zdr.