Witam, mam od wczoraj dziwny problem.. Mianowicie, poszedłem do szkoły po wielu lekcjach zjadłem śniadanie i wyszedłem ze szkoły, jak szedłem padał śnieg i czułem że bezpośrednio wpada mi do gardła(może dlatego sie to zrobiło-ale nikłe szanse) wsiadłem do autobusu i poczułem że cos mam w gardle, napiłem sie czegoś i chwilowo przeszło- nie czułem nic w gardle, ale po powrocie do domu znów zacząłem czuć, że coś mi w gardle utknęło, dużo piłem i jadłem, żeby to "coś" popchnąć do żołądka, jednak nic nie pomogło, myślałem że to jakiś stan zapalny i gardło jest wrażliwe i dotykając języka daje to dziwne wrażenie, jednak zjadłem kilka tabletek na gardło i nic... Dziś już czuje to wyraźnie, wrażenie "kluski lub tabletki" w gardle, w internecie czytałem, że to może być coś poważnego, ale wątpie, żeby jakiś guzek powstał w 1 dzień! Do lekarza rodzinnego planuje pójść za 1-2 tyg jeżeli nie zniknie ta dolegliwość, miał ktoś może coś podobnego? Co to może być? Jak tego sie pozbyć?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
do lekarza to sie idzie na początku choroby a nie po :) bo ja wiadomo po to lekarz może jedynie ci kwiatek na grób położyć
a tak wgl to idź do lekarza, ty a może masz 15 lat i jabłko adama ci wyrosło :D?
Zmieniony przez - Alaski w dniu 2013-01-29 22:31:45
a tak wgl to idź do lekarza, ty a może masz 15 lat i jabłko adama ci wyrosło :D?
Zmieniony przez - Alaski w dniu 2013-01-29 22:31:45
...
Napisał(a)
Jeśli nie umiesz tego popchnąć w stronę żołądka to może spróbuj w drugą stronę, spróbuj to wykaszlać a w ostateczności spróbować nawet zwymiotować. Też tak niekiedy mam że kawałek jedzenia mi w gardle stoi i jedyne co z nim idzie zrobić to wykaszlać go po prostu.
...
Napisał(a)
nie jestem lekarzem nie wiem to może być wszystko, kolega napisał ci może zwymiotuj ? moze to coś da
...
Napisał(a)
Nie boli mnie gardło, więc angina to nie jest. Próbowałem wymiotów i nic nie dały. Może na 10 min. To odczucie czegoś w gardle jest szczególnie bardziej odczuwalne, gdy odchylam głowę do tylu lub przodu, wtedy czuje jakbym miał kliske w gardle. Zaczynam się obawiać co to się zrobiło w tak krótkim czasie w moim gardle..
...
Napisał(a)
mozliwe ze cos na tle nerwowym, ja od okolo 17 lat mam takie dziwne uczucie kluski w gardle ( praktycznie cale dnie) i cały czas musze tak jakby odchrząknąć coś odkaszlnąć i pociagac nosem. Zyje z tym tak dlugo ze juz sie przyzwyczailem a zaden lekarz nie potrafil mi pomoc nigdy . Odnosnie uczucia czegos w gardle to na wysokości troche nizej brody a w okolicach jablka adama caly zcas czuje jakby mnie cos rozpychalo albo jakby tam byl glut jakis.. Metoda prob i bledó przez lata obserwacji sam doszedlem do wniosku ze to albo nerwy albo cos z refluxem
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Przejdź się do pediatry niech zajrzy i ewentualnie skieruje do laryngologa.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
po co do pediatry??? pediatra jest od dzieci malutkich
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!