...
Napisał(a)
słyszał moze ktoś o "mecie w strzałach" ostatnio jak pytałem sie typa o mete... a jago odp.. : ile strzałów ?? :/ i wlasnie sie zastanawiam nad tym.. bo nigdy nie slyszalem... moze Wy cos wiecie wiecej .??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Osobiście jej nie widziałem. Ale z tego co czytałem już na forum. Iniekcje musiały by być robione co 6h. Więc masz odpowiedz.
...
Napisał(a)
nie no wszystko jest na 100 % sowj ziom.. ..pytam bo kumpel bierze mete juz 5 tyg.. a chce pociagnac jeszcze 2 ... <20 mg/ed> i chcem mu to odradzic.. a jezeli juz to iniekcje beda omijac watrobe..? bo jednak to jakas meta.:???
...
Napisał(a)
wątroby nie omija bo to 17alfa tyle ze nie ma efektu pierwszego przejscia
mety inj ktore znam to
bd 25mg/ml
ll 50mgml (chyba)
inj mozna ed wykonywac podobno dziala miejscowo
mety inj ktore znam to
bd 25mg/ml
ll 50mgml (chyba)
inj mozna ed wykonywac podobno dziala miejscowo
...
Napisał(a)
jest ale raczej sie nieoplaca lepiej tabletki :)
Żeby poczuc sie tak, jak czuje sie Bog !!!!!!!!!
[on]
VIDE CULL FIDE Patrz komu ufasz;!
pytac na forum a nie na gg!!!
...
Napisał(a)
j.w. a tak pozatym to chciałbys kłuc sie co 5-6 godzin lepiej kup sobie mietka w tabletkach
...
Napisał(a)
jest taka sytuacja.. kumpel szamie mete 20 mg /ed juz 5 tyg.. chce pociagnac ja jeszce 2 ...a wiadomo ze lepiej niech juz skonczy .. bo 7 tyg po 20 mg to szpital..;D tylko czy przez te dwa tyg zapodawania iniekcyjnie nie do***ie go tak samo jak metaw tabletkach.? .. a musi czyms dociagnac bo ma jakies zawody i boi sie spadkow.. (przez te 2 tyg napewno spadnie mu cos wynik.) co byscie poradzili.?? uparl sie teraz na ta mete w strzalach.. co moze zapodac jak nie te mete w strzalach a moze nie zora go bo w sumie to iniekcyja..??
...
Napisał(a)
koles napisalem ci czytaj uwaznie to i to jest 17alfa.... czyli wątrobe jedzie tak samo tylko ze przy inj nie ma przejscia przez ukł trawienny.....
jak ma zawody to niech age lub propa wali.....
Zmieniony przez - eczek w dniu 2006-02-19 21:51:00
jak ma zawody to niech age lub propa wali.....
Zmieniony przez - eczek w dniu 2006-02-19 21:51:00
...
Napisał(a)
no to co byscie doradzili.. w takim przyadku co ma teraz pociagnac zeby ograniczyc spadki..? moze tescia delikatnie.?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!