PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
ódzka Akademia Taekwon-do ul. Kopcińskiego 42/7 Zastocka Maria 0-42 6785592 http://www.akademiataekwondo.lodz.cc/
Łódzki Sportowy Klub Taekwon-do ul. Jaracza 10/21Wilińska Halina0-42 6308089
Centrum Taekwon-do Łódź ul. Kusocińskiego 4/9Cytryniak Michał 0-42 6874730, 0-509 723343 [email protected]
...wystarcy poswiecic 5min na google...

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Sekcję taekwondo WTF w Łodzi prowadzi klub AZS ZŚ Łódź, niestety bliższych szczegółów nie znam, ale jeśli tam zadzwonisz, na pewno Ci doradzą.
Jeśli chodzi o PUT, polecam klub Alien prowadzony przez Jarka Olczyka 3 dan. Zajęcia: ul. Dowborczyków 5, dni i godziny treningów: środy 16:45-18:15, soboty 12:30-14:30 (grupa zaawansowana), poniedziałki 17:00-18:30, wtorki 16:15-17:45, czwartki 17:00-18:30, piątki 16:15-17:45, soboty 11:00-12:30 (grupy ogólne), wtorki 17:45-19:00, piątki 17:45-19:00 (grupa dzieci), poniedziałki 18:30-20:00, czwartki 18:30-20:00 (grupa rekreacyjna)
Jest też Sirocco http://www.acarya.lh.pl
Gizmo
"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"
Zmieniony przez - MARCEL536 w dniu 2006-06-27 02:46:54
"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA"
================SFD FIGHT CLUB===============
"Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"
Gizmo
"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"
2.Zapomniałem dodać ,że chodzi mi o ITF i to pewnie rozwieje pewne wątpliwości (z PUT-em niemiałem dotąd stycznośći więc się niewypowiadam a WTF to dlamnie poprostu komedia więc ten temat odrazu odpada w przedbiegach)
3.Codo osobistych sympatii to trochę się zgadza bo znam trenerów ztego klubu ,ale dzięki temu ,ze ich znam mogę właśnie wypowiedzieć się natemat ich kompetencji wtym sporcie i napisać ,że są według mnie najlepszym ITFowskim klubem w Łodzi (inne też znam więc myślę ,że mogę tak stwierdzic)
"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA"
================SFD FIGHT CLUB===============
"Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"

Gizmo
Ja w łodzi osobiście, również polecam klub Alien na Dowborczyków 5 to jego strona domowa www.alientkd.com
Pozdrawiam Elizka
www.elizka.net

NOWA SEKCJA TAEKWON-DO ITF
OLECHÓW SP 205 ul Dąbrówki 1
poniedziałki i środy 18:00
www.tkd.info.pl
ZAPRASZAMY!!!
"klient w krawacie jest mniej awanturujący się"
*******>> www.tkd.info.pl <<*******
Zajęcia Taekwon-do, Kickboxing, Samoobrona ...
Wszystko znajdziecie na naszej stronce: www.taekwondo.edu.pl
Klub Taekwon-do Tradycyjnego Łódź www.taekwondo.edu.pl