btw, jeśli już brać to napiszcie kiedy, czy rano czy wieczorem o ile m a to jakiekolwiek znaczenie
...
Napisał(a)
Witam, lecę cypka 400mg e5d+oxa i kumpel mi mówił że powinienem dorzucić acard profilaktycznie 1 tabletkę na dzień i chciałem się dowiedzieć czy rzeczywiście warto? a mam akurat paczkę jedną bo na żylaki chciałem brać ale nie byłem do końca pewny czy to ma sens...
btw, jeśli już brać to napiszcie kiedy, czy rano czy wieczorem o ile m a to jakiekolwiek znaczenie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
może ktoś jeszcze się wypowie? jeśli można to prosiłbym o lekkie uzasadnienie
...
Napisał(a)
tyle akurat wiem po prostu oczytałem się o jakichś krwotokach etc dlatego się wahałem ale w sumie w życiu mi krew nawet z nosa nie poleciała (no chyba że wyłapałem w nos) więc nie ma co się schizować
...
Napisał(a)
Acidum acetylsalicylicum - acard = aspiryna
1 tab nic ci nie bedzie. bys musial z 5-10 zjesc zeby cos bylo.
Zmieniony przez - Showcase w dniu 2012-03-28 22:38:31
1 tab nic ci nie bedzie. bys musial z 5-10 zjesc zeby cos bylo.
Zmieniony przez - Showcase w dniu 2012-03-28 22:38:31
1
...
Napisał(a)
nie ma nic do rzeczy, ze Ci krew z nosa nie kapie, to na badaniach wychodzi jaka jest gesta , acard sie laduje cyklicznie. 1 tabsa rano styka. Acard ma to do siebie ze wciagny jest w jelicie.
Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat