Zmieniony przez - hellokity w dniu 2012-05-21 20:17:31
...
Napisał(a)
siema krotkie pytanie, jestem na cyklu enan 200mg e5d takze lajtowo, 2 razy w tyg. sztuki walki, cisnienie w sumie troszke wyzsze 130/90-95 najwyzsze ale zazwyczaj 120/80 i teraz pytanko czy brać profilaktycznie acard 1 tabletke dziennie? albo coś podobnego :P dodam ze czasem coś mi serducho kołata lekko?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
koks widocznie nie dla ciebie.
przy 200mg enana c5d,dźwiga ci ciśnienie,przyjeebiesz kiedyś trochę więcej i będą cię zbierać na siłowni.Jak jeszcze piszesz że serducho ci czasami skacze.
nie wiem jak z acardem na ciśnienie ale czosnek pomaga na małe skoki ciśnienia.
Zmieniony przez - Ksiedzu w dniu 2012-05-21 20:24:56
przy 200mg enana c5d,dźwiga ci ciśnienie,przyjeebiesz kiedyś trochę więcej i będą cię zbierać na siłowni.Jak jeszcze piszesz że serducho ci czasami skacze.
nie wiem jak z acardem na ciśnienie ale czosnek pomaga na małe skoki ciśnienia.
Zmieniony przez - Ksiedzu w dniu 2012-05-21 20:24:56
wydymac caly swiat
...
Napisał(a)
sory coś sie wcisneło źle
chodzi o to że na testosteronie mam w końcu prawidłowe ! bo zawsze miałem niedociśnienie jakieś 110/70 jak było to było dobrze, ale to moze dlatego ze mialem niedobory male testosteronu.
a teraz jest dobrze(130/90 to najwyzssze jakie miałem a to jest w normie)
no a jakiś drastycznych skokow np. podczas sztuk walk nie odczuwam a tam ciezkie cwiczenia w cholere są
no ale wlasnie czasem czuje tak jakby kołatanie, ale podczas spoczynku dlatego pomyslalem o tym acardzie profilaktycznie?
Zmieniony przez - hellokity w dniu 2012-05-21 20:42:38
chodzi o to że na testosteronie mam w końcu prawidłowe ! bo zawsze miałem niedociśnienie jakieś 110/70 jak było to było dobrze, ale to moze dlatego ze mialem niedobory male testosteronu.
a teraz jest dobrze(130/90 to najwyzssze jakie miałem a to jest w normie)
no a jakiś drastycznych skokow np. podczas sztuk walk nie odczuwam a tam ciezkie cwiczenia w cholere są
no ale wlasnie czasem czuje tak jakby kołatanie, ale podczas spoczynku dlatego pomyslalem o tym acardzie profilaktycznie?
Zmieniony przez - hellokity w dniu 2012-05-21 20:42:38
...
Napisał(a)
Co ma kolatanie do acardu ?
Nie wiesz co to jest acard i jak dziala, ale chcesz sobie brac profilakycznie tak ?
koorwa ludzie troche rozumum...
Nie wiesz co to jest acard i jak dziala, ale chcesz sobie brac profilakycznie tak ?

koorwa ludzie troche rozumum...
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
cisnienie masz w normie,zwłaszcza bijąc saa
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
To jak z tym acardem ? sam go teraz wcinam na cyklu 250mix e4d a za niedługo e3d więc może trochę szerzej o tym srodku?
Przed Uzyciem Omnadrenu Skonsultuj sie z lekarzem lub z farmaceutą..
...
Napisał(a)
i bardzo dobrze na cyklu to podstawa
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!