zdrówka
...
Napisał(a)
Panowie, od jakich mniej więcej dawek HGH zaczynają się objawy akromegalii? Czy w ogóle da się wyznaczyć taką granicę? I czy bicie uznawanego za lajtowy GHRP-6 grozi tą chorobą?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
dolkanie on odtazwil i jest gitara ale widac to u nie szczegolnie na stopie na reku nie nie jest tak widoczne to nei jest nie wiadomo jakei zdeformowanie poprostu narosla mu kosci przy duzym palcu kostka jest duza i palec sie wykrzywil to wszystgko odrazu oddsatawil i do lekarza
lekarze stwierdzili ze to od tego po badaniach itd
nie przeszkadza mu to w zyciu codzennym jak i w cwiczeniach bo wiem ze cwiczy nadal ale taki maly defekt ma
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 21:56:13
lekarze stwierdzili ze to od tego po badaniach itd
nie przeszkadza mu to w zyciu codzennym jak i w cwiczeniach bo wiem ze cwiczy nadal ale taki maly defekt ma
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 21:56:13
...
Napisał(a)
prosi wala po 30iu i wygladaja normlanie.Moim zdaniem syntetykiem nie mozesz zrobic akromegalii.
Od ghrp watpie...
Od ghrp watpie...
...
Napisał(a)
Właśnie wyczytałem gdzieś, że objawy mogą się pojawiać już przy 6 i.u. na dzień.
Łącznie ze zmianami fizjologicznymi, takimi jak zespół metaboliczny.
Znalazłem wyniki badań, które udowadniają, że bicie GHRP-6 w standardowej dawce (3 x dziennie 1 mcg na kg masy ciała) daje produkcję gh podobną jak przy biciu 4 - 5 iu HGH. Byłoby to zatem poniżej granicy, od której mogą zacząć się problemy. Natomiast bicie GHRP-6 z CJC-1295 daje odpowiednik 15iu (tu chyba przesadzili).
Trzeba jednak pamiętać, że właściwym czynnikiem wzrostu jest IGF-1, i to nie tylko wątrobowy, ale też ten produkowany w różnych tkankach (np. w mięśniowej), co może mieć wpływ na różnicę w działaniu GH i GHRP.
Zdrowia.
Zmieniony przez - mołodi w dniu 2010-12-27 07:58:58
Zmieniony przez - mołodi w dniu 2010-12-27 07:59:46
Zmieniony przez - mołodi w dniu 2010-12-27 08:14:13

Znalazłem wyniki badań, które udowadniają, że bicie GHRP-6 w standardowej dawce (3 x dziennie 1 mcg na kg masy ciała) daje produkcję gh podobną jak przy biciu 4 - 5 iu HGH. Byłoby to zatem poniżej granicy, od której mogą zacząć się problemy. Natomiast bicie GHRP-6 z CJC-1295 daje odpowiednik 15iu (tu chyba przesadzili).
Trzeba jednak pamiętać, że właściwym czynnikiem wzrostu jest IGF-1, i to nie tylko wątrobowy, ale też ten produkowany w różnych tkankach (np. w mięśniowej), co może mieć wpływ na różnicę w działaniu GH i GHRP.
Zdrowia.
Zmieniony przez - mołodi w dniu 2010-12-27 07:58:58
Zmieniony przez - mołodi w dniu 2010-12-27 07:59:46
Zmieniony przez - mołodi w dniu 2010-12-27 08:14:13
zdrówka
...
Napisał(a)
branie hgh jest bezpieczne tylko w czasie dojrzewania
pozniej to juz loteria akromegalia moze wystapic u kazdego nie zaleznie od dawki...
mowie tak z tego wzgl;endu ze zeby kopalo dawka musi byc tez w miare wiec tu jzu jest loteia i zmiany sa nie odwracalmne gala jak hvj no i blok wyrdzielania hormonu
Faridrox wiesz co to jest akromegalia ?? mozna dopirowadzic sie do tego stanu stosujac hgh niema roznicy to jak to ty powiedziales "syntetyk"
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 16:04:25
pozniej to juz loteria akromegalia moze wystapic u kazdego nie zaleznie od dawki...
mowie tak z tego wzgl;endu ze zeby kopalo dawka musi byc tez w miare wiec tu jzu jest loteia i zmiany sa nie odwracalmne gala jak hvj no i blok wyrdzielania hormonu
Faridrox wiesz co to jest akromegalia ?? mozna dopirowadzic sie do tego stanu stosujac hgh niema roznicy to jak to ty powiedziales "syntetyk"
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 16:04:25
...
Napisał(a)
nie wiem skad wymysliliscie blok wydzielania hgh?chyba tego nie udowodniono , podobno cjc moze wplywac na rozregulowanie przysadki przy dlugim stosowaniu.jakby bylo tak latwo akromegali dostac to bylby niezly wysyp mutantow za oceanem gdzie co druga osoba z kasa stosuje sobie kuracje hgh nawet nie w celu masy miesniowej ale po prostu terapia anty age.
http://www.youtube.com/watch?v=b94Ac4MxKm0&feature=player_embedded#!
haters gonna hate!
...
Napisał(a)
rococo *****u odrozniasz syntetyczny hgh robione w labie od naturalnego wydzialnego przez przysadke? I czy *****u jestes wstanie mi pokazac kulturyste ktory ma typowe obbjawy akromegalii? Jak nie to trzym ryj.
...
Napisał(a)
Faridrox nie wyjezdzaj mi tu z kulturystami kulturysty ci nie pokaze ale pokaze ci takiego leszcza jak ty co ma akromegalie lamusie kulturysta wie co robi a takie ***** jak ty sie truja wlasnei takimi srodkami zdrowia
znam tez ludzi co brali hgh i bylo gitara takze mowie to jest loteria i glupta ludzi co to biora i nie maja o tym pojecia
tzn z nim juz jes6t ok ale ma zdeformwoane palce u stopy i kostki w jednym reku
tzn z nim juz jest gitara ale ma zdeformowane palce u stóp i kostki u jednej reki
utantow za oceanem gdzie co druga osoba z kasa stosuje sobie kuracje hgh nawet nie w celu masy miesniowej ale po prostu terapia anty age. dokladnie tak ale ci ludzie maja wystarczajaco kasy zeby robic to pod okiem specjalisty a nie w zaciszu domu skuwac dupe hgh
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 18:04:05
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 18:05:04
znam tez ludzi co brali hgh i bylo gitara takze mowie to jest loteria i glupta ludzi co to biora i nie maja o tym pojecia
tzn z nim juz jes6t ok ale ma zdeformwoane palce u stopy i kostki w jednym reku
tzn z nim juz jest gitara ale ma zdeformowane palce u stóp i kostki u jednej reki
utantow za oceanem gdzie co druga osoba z kasa stosuje sobie kuracje hgh nawet nie w celu masy miesniowej ale po prostu terapia anty age. dokladnie tak ale ci ludzie maja wystarczajaco kasy zeby robic to pod okiem specjalisty a nie w zaciszu domu skuwac dupe hgh
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 18:04:05
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 18:05:04
...
Napisał(a)
Jak mi nie mozesz nikogo pokazac to trzym pape.
Prosi wala po 20 iu latami i wygladaja normlanie(albo przynajmniej mieszcza sie w normach
)
Watpie zeby 10 iu czy peptydy mogły wowałc tak potezne zmiany.
np cos takiego http://wiki.stephen-king.de/images/thumb/c/ca/Akromegalie.jpg/180px-Akromegalie.jpg
wiec jak nie wiesz to trzym jape
Prosi wala po 20 iu latami i wygladaja normlanie(albo przynajmniej mieszcza sie w normach

Watpie zeby 10 iu czy peptydy mogły wowałc tak potezne zmiany.
np cos takiego http://wiki.stephen-king.de/images/thumb/c/ca/Akromegalie.jpg/180px-Akromegalie.jpg
wiec jak nie wiesz to trzym jape
...
Napisał(a)
ale ty jestes głupi wiesz tyle co wyczytasz w google wyraznie napisalem gdzie u niego deformacja wytapila a ty poczytasz wikipedi co to akromegalia i na tej poddstawie stwierdzasz ze nie tak nei moze byc a jednk czasami sie zdarza
heheheh ale ogolnie widze ze jestes ***niety bo srasz sie przez neta heheheheh pozdro i trzymaj nerwy
a i jeszcz ejedno pokazales fotke typa u ktorego akromegalia wystapila nie po stosowaniu hgh
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 18:14:42
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 18:16:15
heheheh ale ogolnie widze ze jestes ***niety bo srasz sie przez neta heheheheh pozdro i trzymaj nerwy
a i jeszcz ejedno pokazales fotke typa u ktorego akromegalia wystapila nie po stosowaniu hgh
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 18:14:42
Zmieniony przez - rococo w dniu 2010-12-27 18:16:15
...
Napisał(a)
o ja pier dole wez skoncz pierdo lic bo pewnie w zyciu nie widziales hgh na oczy a histeryzujesz jak lekarz pediatra...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!