PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

czy masz na pewno obecnie katar alergiczny ??
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Push The Limits!!!
a potem jak juz będziesz wiedział na co jestes uczulony to unikaj tych alergenów

dodatkowo myj jak najcześciej gębe no i jak się kwalifikujesz to idź na odczulanie
lekarz sam będzie wiedział czy trzeba coś zapisać i jeśli tak to co ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

"Be water my friend"
A jakie tabletki bierzesz?
Jak jesteś uczulony na kurz to z domu trzeba wywalić wszystkie dywany, wykładziny, grube koce, jeśli się nie da, warto co jakiś czas prać dywany i psikać sprayem roztoczozabójczym, na dzień dzisiejszy odczulanie na kurz nie daje niestety efektów zadowalających chociaż im wcześniej się to robi tym lepiej ja zrezygnowałem bo mi nawet 3 lata odczulania na pyłki nic nie pomagają. Warto spróbować odczulanie polami magnetycznymi!!!!! Jak nadchodzi okres pyłkowy to da się przeżyć, w moim przypadku tabletki antyhistaminowe Aerius (dużo lepsze od Claritene bo to jednak lek nowej generacji nie powoduje senności) i flixonase do nosa a w ogóle najlepiej iść do alergologa na konsultacje bo on i tak musi te leki przepisać!!! Moim zdaniem z alergią da się żyć, jestem uczulony od dziecka na kurz i od 6 lat na pyłki ale już teraz nie narzekam, Głowa do góry!!!!