...
Napisał(a)
witam, mam 2 opakowania test mixa z alpha pharmu, kody z obu pudelek weszły ale pudełka różnią się odcieniem, jedno jaśniejsze a 2gie ciemniejsze - po za tym nic innego nie odbiega od siebie, przeczytałem różne litanie o alphie i o tym jak ją w polsce wałuja czy do polski trafiają gówniane serie, rzadko bo rzadko ale zdażały mi się stany zapalne po iniekcjach z ich enana - prawdopodobnie dla tego ze miałem już dupe jak sito podziurawiona, generalnie jestem zadowolony z ich sprzętu. Jeden z forumowiczów nawet się wypowiedział , ze to wlasnie po tych odcieniach pudełek można rozpoznac ze jedno to niewypal wiec chcialbym sie zasiegnac waszej opini czy jest o co sraczkowac o czy musze wbic zeby sie przekonac pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wbic i zrobic badania okaze sie.
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
...
Napisał(a)
Dokładnie tak to można gdybać do usr**j śmierci. Jeden powie tak drugi tak i znowu będzie melodramat na 5 stron :D
Zmieniony przez - Michail2008 w dniu 2014-12-08 13:48:34
Zmieniony przez - Michail2008 w dniu 2014-12-08 13:48:34
...
Napisał(a)
Tematy podwieszone Polskie realia tam pytaj
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
pytałem i odpowiedzi nie dostałem, nie inne serie czcionka wypisu seri tez sie rozni a mam zamiar to pizgac z deka i nie chcialbym nagle zeby mi k**** przestal stac bo przeskocze z dzialajacego tescia na lipe
Zmieniony przez - majestatycznykrzysiu w dniu 2014-12-08 15:50:03
Zmieniony przez - majestatycznykrzysiu w dniu 2014-12-08 15:50:03
...
Napisał(a)
Prawda jest taka ze AP wszedzie na swiecie dziala tylko nie w PL, Polakowi nigdy nie dogodzisz, zawsze jakies spiski, kolejny do odstrzalu bedzie SHREE, zawsze jest cos mega a potem ludzie wymyslaja bajki, bij i rosnij, pozdro.
...
Napisał(a)
wlasnie takich odpowiedzi oczekiwalem, nie rozumiem nie ciekawi tutaj ludzi jak jest z ta alpha?
osobiscie sie nie zawiodłem na ich srodkach
jak tam jakis gostek pisal na konkurencyjnym forum ze jego ziomki wdupcaja po 10 paczek i co paczke ktoras klepie a co ktoras lipa i ze niby po badaniach tej susty wychodzi 60 mg propa i 20mg witb6 to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac
Lodzianin jakie jest Twoje zdanie ??
Zmieniony przez - majestatycznykrzysiu w dniu 2014-12-08 21:09:12
osobiscie sie nie zawiodłem na ich srodkach
jak tam jakis gostek pisal na konkurencyjnym forum ze jego ziomki wdupcaja po 10 paczek i co paczke ktoras klepie a co ktoras lipa i ze niby po badaniach tej susty wychodzi 60 mg propa i 20mg witb6 to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac
Lodzianin jakie jest Twoje zdanie ??
Zmieniony przez - majestatycznykrzysiu w dniu 2014-12-08 21:09:12
...
Napisał(a)
mm1986Prawda jest taka ze AP wszedzie na swiecie dziala tylko nie w PL, Polakowi nigdy nie dogodzisz, zawsze jakies spiski, kolejny do odstrzalu bedzie SHREE, zawsze jest cos mega a potem ludzie wymyslaja bajki, bij i rosnij, pozdro.
mm tu jest Polska i się wszytsko podrabia co jest opłacalne,clena miałem w rękach wała na 100% płaskie litery na pudełku i inny odcień pudełka,jak ma ori to wiadomo ze bedzie działać.Weź przykład naszej omki tez kazdy sie zarzekał jak wałki omki nie mozliwe i co wyszło?
Polska jest takim krajem ze nawet jak toś zrobi dobry ug to jak firma zyska dobre opinie to ktos się zaraz pod nia podszyje,jak masz ori to musi działać i nie ma prawa ma być mniej czy więcej we flakonie.Poza tym teraz nie działające testy nawet z ug trafić to trzeba mieć farta.
...
Napisał(a)
Dlatego byłem osobą która cały czas pięła o zamknięcie doping-zdjęcia bo tam tylko pimpownia i anty pimpownia ja do tematu Polskie realia tylko zagladam nie wiem czy się tam z 6 razy wpisałem we wszystkich edycjach.Nie zaglądam bo bym połowę pobanował.Biłem większość dostępnych w pl underów i wszystkie działały jedyne co mnie zniechęcało to bolesność co po niektórych dlatego je zmieniałem.Teraz bije 2 firmy ostatnio i mi pasuje.W tym jedną o która były wojny pół na poł ze działa nie działa ja wbiłem z niej ze 30 flakonów róznych srodków i wszytsko działało,a biłem z różnych partii celowo nie pisze z jakiej firmy bo zaraz bedzie że modzi coś faworyzują,tutaj nie trzeba labów i Bóg wie co zapytaj kolezki który ma pojecie na siłce co wbija kup to samo z tej samej partii i bedzie działać.A takie p******enie mnie tylko denerwuje,testa to najprosciej zbadać zwłaszcza w pl przed cyklem badanie testa 25 zł koszta po kilku iniekcjach powtórka i wydatek kolejnych 25 złoty i olej opinie netowe.A pimperzy dalej niech się spuszczają na temat działania róznych firm.
...
Napisał(a)
zrobie badania, wiem ze fejki AP latają po polsce też się z tym spotkałem ale wtedy kody nie wchodzą, mi chodzi o sytułacje gdzie kody wchodza, moje susty mają inne odcienie na opakowaniach ale oba kody weszły na stronie...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!