czekałem cierpliwie na paczkę z Taj i się kurva doczekałem, zamiast oxy genessisa przyszło mi takie g****, odesłać to w hooj? ma ktoś jakieś doświadczenie z tym środkiem?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tanie to bardzo jak na oxe ale
poszukaj cos na necie o tym moze znajdziesz
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2010-02-05 13:44:04
poszukaj cos na necie o tym moze znajdziesz
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2010-02-05 13:44:04
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
właśnie chodzi o to, że znajduję same szczątkowe informację, pyerdolone żółtki, myślą że są bystrzy, odeślę to w hooj, wy****iony jestem, bo oxa miała być dla mnie :-/
...
Napisał(a)
co to za cuda popisane na opak?
Ingold Heim Germany ??
chyba Ingelheim Germany
ale to szczegół bo coraz częściej dyslektycy zajmują się projektowaniem opakowań underów saa
Ingold Heim Germany ??
chyba Ingelheim Germany
ale to szczegół bo coraz częściej dyslektycy zajmują się projektowaniem opakowań underów saa
...
Napisał(a)
pewnie podobnej jakosci oxandrolon dostalbys na miejscu w polsce z lepszych firm ug. po co sie tak zapedzac w niewiadome
...
Napisał(a)
new zero po co sie zapezdac,bo napisal przeciez ze zamowil genesisa tak?
- OFF - :)
...
Napisał(a)
newzero-uważasz, że dil na miejscu ma lepszy i tańszy towar niż apteka w tajlandii? ten wybryk to tylko błąd w sztuce... teraz wezmę bonavar
...
Napisał(a)
witam zakupiłem oxandrolone firmy dynamic development laboratories co.,ltd. czy może ktoś zna tą firmę? czy to jakaś podróbka? czy może dobry produkt? thx a i czy oxa mocno przepływa i działa na nerki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!