dzisiaj byle mu lekarza i diagnoza to zapalenie gardla boli ja kcholera gorazczki nie mam i przepisal mi oprucz takich gownianych lekow(eurespal, acodin w tabletkach,efralgan) jeden antybiotyk WLASNIE TEN ROVAMYCINE.Nie chce abyscie mi opisawali jeg odzialania b opo to u lekarza bylem ale na ulotce wyczytalem cos takiego ".... i zawiera substancje czynna spiramycyne.Jest antbiotykiem nalezacym do grupy makrolidow.Mechaniz dzialania przeciwbakteryjnego spiramycyny polega na HAMOWANIU BIOSYNTEZY BIALKA.I TU MOJE PYTANIE CO TO OZNACZA jakie sa tego s kutki wybiore cale 10 tabletek czeg osie moge spodziewac kied yta biosynteza bialek wroc ina normalny poziom wszystkie antybiotyki tak dzialaja????? z gor ydziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no to w jakim dziale mam takie pytanie zadac przeciez sie w treningu czy odrzywkach nie spytam bo nie za bardzo pasuje
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Zdrowie-f113.html
Może tutaj ?
Przeniosłem już Twój temat do tego działu .
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2011-05-18 16:46:01
Może tutaj ?
Przeniosłem już Twój temat do tego działu .
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2011-05-18 16:46:01
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Prohormony a szczepionka na tężec
Następny temat