Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
Jak na fundusz rehabilitacja to obawiam się że jednak może to być dużo dłużej niż wspomniane przez Ciebie 2-3 miesiące. Zazwyczaj jest to około 0.5-1 rok. Dobrze byłoby jakbyś miała przepisaną terapie indywidualną ale często w tego typu przypadkach zazwyczaj skierowanie ogranicza się do zabiegów z fizykoterapii.
Szacuny
0
Napisanych postów
53
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
344
fizjoterapi nie mam, dostałam jedynie lek na zapalenie i maść :) tak pozatym to mam oszczędzać noge i ją ochładzać.
chciałabym pójść na siłownie i poćwiczyć tylko górę (bo już usiedzieć na dupie nie moge) tzn kata plecy bic i tric, ale niewiem czy to dobry pomysł, ale jesli ludzie jeżdżący na wózkach inwalidziKch - ćwiczą, to dlaczego ja z kulawą noga nie moge? :D
Zmieniony przez - gremcio w dniu 2016-03-08 10:36:51
Szacuny
0
Napisanych postów
53
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
344
tylko że włascicielka siłowni nie wyobraża sobie bym o kulach przyszła na siłownie i ćiczyła ;/ kazała mi przyniesc pozwolenie na ćwiczenie i musze sie wybrać do lekarza rodzinnego.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Potraktuj sprawę bardzo poważnie. Mi kiedyś zapalenie ścięgna Achillesa przeszło w stan przewlekły i miesiącami nie mogłem sobie z nim poradzić. Byłem w bardzo dobrych szpitalach wojskowych (Łódź, Bydgoszcz) i żadna rehabilitacja nie pomagała. Dopiero mongolska moksa (przypalanie) pomogła. Nie bagatelizuj sprawy i nie doprowadź do stanu przewlekłego.
Szacuny
0
Napisanych postów
53
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
344
Ernesto_Mendoza
Potraktuj sprawę bardzo poważnie. Mi kiedyś zapalenie ścięgna Achillesa przeszło w stan przewlekły i miesiącami nie mogłem sobie z nim poradzić. Byłem w bardzo dobrych szpitalach wojskowych (Łódź, Bydgoszcz) i żadna rehabilitacja nie pomagała. Dopiero mongolska moksa (przypalanie) pomogła. Nie bagatelizuj sprawy i nie doprowadź do stanu przewlekłego.
Własnie widze.. Wzoraj było nie co lepiej a dziś wszystko powróciło ;/ znów mam podobne uczucie boleści jak w dniu kiedy dostałam zapalenie, tylko przeszło bardziej w okolice kostki.
ból chodzi mi po całej nodze, nawet odczuwam go na łydce.. dodatkowo mnie coś w kolanie boli od wczoraj ;/