Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37
Siema axotret biorę już 3 miesiąc.
1 miesiąc brałem dawkę 20mg
2 miesiąc brałem dawkę 40mg
i teraz zacząłem 3 miesiąc też dawką 40mg
Tylko ten lek efekty przyniósł tylko po 1 miesiącu ładnie mnie wysuszyło a teraz mam znowu cere trądzikową mam kroste przy kroście ;/ Panie dermatolog mówi że trzeba czekać. Ale po takim czasie kuracji juz powinien być efekt a tu jest jak było przed rozpoczęciem.
Szacuny
8
Napisanych postów
238
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12453
Krostki mogą wyskakiwać jeszcze nawet po 100dniu.Sam biorę Axotret i jestem zadowolony. Z tym, że ja już kończę kurację. Ile ważysz?może dawka jest za niska w stosunku do wagi ciała?
dawka dzienna powinna być conajmniej 0,5mg na kg.Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37
A moze powinienem miec jakąś diete ?? dermatolog mi nic nie mówiła.
Tylko nie wiem dlaczego wtedy jak brałem 20mg to była poprawa ?? a teraz przy 40mg jest coraz gorzej a dermatolog mówi trzeba czekać.
I nie wiem czy zmienić dermatologa czy czekać... Ale juz tyle czekam ze juz nieraz mam wszystkiego dość.
Szacuny
8
Napisanych postów
238
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12453
to normalne gdy jest wyższa dawka, może wysypać mocniej, dieta wiadomo zdrowe jedzenie w rozsądnej ilości. Unikać czekolady, alko, fastfoodów, gazowanych rzeczy. Trzeba dać czas zanim się skóra oczyści, to wszystko co wychodzi teraz pomyśl że miałoby i tak wyjść tylko w dłuższym czasie. Pamiętaj o filtrach przeciwsłonecznych minimum spf15