umrę śmiejąc się...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sprawa jest powazna. Najlepiej zrob badania moczu i udaj sie z nimi do lekarza, z nerkami nie ma zartow.
Pozdro
Pozdro
"audiatur et altera pars"
...
Napisał(a)
mój kumpel jak mete brał to mowił, że też go nery napieprzają.Powiedziałem mu żeby więcej wody pił i przeszło mu :)
...
Napisał(a)
ja właśnie metke brałem, moj trener powiedział to co ty... czyli żebym jak najwięcej pił bo wtedy nerki się filtrują czy coś tam.
umrę śmiejąc się...
...
Napisał(a)
zwierzkoks masz bardzo podobny profil do mojego
dziękuje za wszystkie wypowiedzi pozdrawiam

umrę śmiejąc się...
...
Napisał(a)
a trener ci cykl tez rozpisal?
poza tym j/w z nerami nie ma zartow ale co tam twardy jestes, musisz pic duzo wody lol

poza tym j/w z nerami nie ma zartow ale co tam twardy jestes, musisz pic duzo wody lol
...
Napisał(a)
Każdy ból organów jest niepokojący jeżeli prze jakiś czas nie przechodzi, na cyklu zwłaszcza nie możesz tego lekceważyć, więc udaj sie do lekarza niech ci da odpowiednie skierowanie na badania krwi i moczu.
PS twoim trenerem nie jest Flex Wheeler? Chyba wszyscy mają wiedzę o jego nerkach.
PS twoim trenerem nie jest Flex Wheeler? Chyba wszyscy mają wiedzę o jego nerkach.
...
Napisał(a)
to tylko niewinne 100 tab
. tak przy 60 sie zaczęło. Biernas czemu nie mam pić wody a wit C coś pomoże??. Zapomniałem dodac, że przed metanabolem przez dość długi okres jadłem kreatynę i może już od tego troszke nerki zostały podrażnione
Zmieniony przez - cwaniak_85 w dniu 2005-12-08 07:19:39

Zmieniony przez - cwaniak_85 w dniu 2005-12-08 07:19:39
umrę śmiejąc się...
...
Napisał(a)
wlasnie wrocilem z usg jamy brzusznej z naciskiem na nerki!
idz do lekarza!!!
idz do lekarza!!!
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat