Szacuny
4
Napisanych postów
5
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
38
od ok 2 dni odczuwam bol prawego jadra. jestem zaniepokojony poniewaz nie przypominam sobie zebym sie w cos uderzyl. zauwazylem ze prawe jadro jest znacznie wieksze niz lewe(moze spuchlo). PROSZE O POMOCponiewaz bol jest straszny a przeciez "jajka" sa jednym z najczulszych miejsc mężczyzny. dodam jeszcze ze bol jest najwiekszy gdy wstaje rano i gdy zmieniam pozycje, nasila sie rowniez gdy sie poruszam.
Szacuny
0
Napisanych postów
84
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1527
jak najszybciej udaj sie do lekarza, nie mozna takich rzeczy lekcewazyc. To moze byc cos powaznego, i czym szybciej pojdziesz do lekatrza tym lepiej dla Ciebie.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Jest większe bo z natury jest większe i wyżej wisi.
To, że boli to 2 dni to jeszcze nic niepokojącego.
Będzie bolało dłużej wtedy jak najbardziej do lekarza i na usg jąder.
Szacuny
4
Napisanych postów
5
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
38
z tym ze to wieksze wisi nizej;/...a do lekarza troche sie wstydze z tym isc ale chyba sie przelamie jak nie przestanie mnie bolec do czwartku.
ale chyba bol juz troche ustaje bo dzisiaj nie odczuwalem takiego dyskomfortu ^^
Szacuny
2
Napisanych postów
17
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
309
też miałem coś takiego ale lewo jądro było powiększone i bardziej ułożone na dól tzw. zwisało chirurg stwierdził że to żylaki powrózka nasiennego i jak będzie boleć to operacja tylko. Po 4 dniach też nic nie czułem już ale widać że są żylaki jak narazie nie boli.