Szacuny
24
Napisanych postów
371
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3926
Witam.
Właśnie układam dietę i zastanawiam się czy bagietka z lidla, biedronki i innych marketów z masłem czosnkowym nie byłababy dobrym posiłkiem w diecie?
W 100 gramach ma - 6,5 g białka, 12 g tłuszczy, 42 g węgli, koło 520 kcal.
Dieta jest na masę ale chodzi mi głównie o to czy taka bagietka jest mocno chemicznie przetworzona czy może jest w miarę naturalna i nadaje się do diety na kolacje np?
Szacuny
20
Napisanych postów
1013
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6121
No to ciśnij bagietki z lidla, biedronki czy kosza i pozamiatane . A tak na poważnie to masz przecież ryż,makaron czy kaszę do tego oliwa z oliwek. Zdrowe węglę + tłuszcz.
Szacuny
7
Napisanych postów
481
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
54037
Ryz, kasza, makaron, ryz, kasza, makaron... ile k***a mozna Jak nie redukujesz i nie masz zbytnich problemow z lapaniem fatu spokojnie mozesz sobie wrzucic z raz w tygodniu taka bagietke ;]
Szacuny
24
Napisanych postów
3369
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11510
Te bagietki dla mnie kozak. Czasem sobie szamie 2 na raz jak mam ochotę. Bez przesady, można sobie pozwolić jeśli nie redukujemy i nie mamy problemu z łapaniem fatu. Nie jesteśmy robotami, chodzi o to żeby mieć przyjemność z jedzenia. A raz lub 2 w tygodniu nic nie zmieni. Po za tym zawsze można taki syf nadrobić aerobami.