Witam. Niedługo mam zamiar zacząć chodzić na treningi mma 2 razy w tygodniu i na crossfit 2 razy w tygodniu chciałbym do tego dodać jeszcze basen 1/2 razy w tygodniu chodzi mi bardziej o pływanie a nie saunę i bicze wodne . Dodam że najbardziej zależy mi na mma i na jak najlepszych wynikach w tym sporcie nie wiem czy to istotne ale mam 16 lat . A moje pierwsze pytanie czy basen w tym wypadku ma jakiś sens , czy polepszy/pogorszy osiągi . I moje 2 pytanie czy warto tenować w klubie klincz w Kielcach pasowało by mi tam ponieważ mam blisko i odrazu jest tam crossfit . Jeżeli nie warto to co innego polecacie w Kielcach . Odrazu dziękuje za odpowiedź ,Pozdro .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dasz radę trenować 5-6 razy w tygodniu? Na początek to dużo.
Klincz Kielce znam tylko z Muay Thai. Jeśli MMA jest tam tak dobre jak MT, to polecam.
Zmieniony przez - MMA w dniu 2017-01-10 22:27:48
Klincz Kielce znam tylko z Muay Thai. Jeśli MMA jest tam tak dobre jak MT, to polecam.
Zmieniony przez - MMA w dniu 2017-01-10 22:27:48
...
Napisał(a)
Jeśli samo MMA chcesz robić 2 razy tygodniowo to zdecydowanie polecam copacabanę na paderewskiego sam ćwiczę od 3 miesięcy polecam do treningów MMA dorzucić parter czyli BJJ w Gi i Nogi . Jestem od ciebie rok młodszy ale robie od 9 do 11 treningów tygodniowo . Naprawdę miła atmosfera i trenerzy na wysokim poziomie zwłaszcza parter i zapasy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!