...
Napisał(a)
Witam,mam dostemp do tanich batonów energetycznych(krótko po terminie) no i mam pytanko czy warto je brać przy pełnej diecie którą mam. No i jak brać to kiedy przed treningiem i ewent. ile czy w trakcie. No i jak przed to czy robić odstęp przy braniu NO bostera który biore 30min. przed tren.Za odp. dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak pokrywasz diete w 100 % to batony zbedne.
Jakie to batony ?
Zmieniony przez - sebek1982 w dniu 2010-02-28 18:32:02
Jakie to batony ?
Zmieniony przez - sebek1982 w dniu 2010-02-28 18:32:02
Bez Farmaceutyki Nie Ma Co Liczyć Na Wyniki .
...
Napisał(a)
dietka mam ale moge mieć je za grosze więc myslałem że jakiś tam może plus będzie jak przed siłką zjem. firma chyba maxim(niemieszkam w polsce)
...
Napisał(a)
jak wyglada sklad batona?
ile bialka/wegli/tluszczy?
jak mozesz po taniosci to dorzuc.
godzina przed treningiem minimum.
ile bialka/wegli/tluszczy?
jak mozesz po taniosci to dorzuc.
godzina przed treningiem minimum.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Jako uzupełnienie diety, lub jako dobra przekąska zamiast snickersów czy innych tam.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
baton 40g.
wartość energetyczna 673kj/159kcal
białko 2,2
węgle 27,9
tłuszcz 4,1
to chyba nie dużo?
Godz. przed treningiem jem cyca z ryżem to może dorzucić batona i w trakcie treningu też.?
wartość energetyczna 673kj/159kcal
białko 2,2
węgle 27,9
tłuszcz 4,1
to chyba nie dużo?
Godz. przed treningiem jem cyca z ryżem to może dorzucić batona i w trakcie treningu też.?
...
Napisał(a)
Takiego to w trakcie treningu sobie zjedz
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
To już zależy od twojego zapotrzebowania kalorycznego przed treningiem też może być, zostało Ci np. 2 min drogi na siłkę wyjmujesz i jesz to taka mini przekąska ale na pewno zdrowsza od powszechnych batonów. Na masie śmiało można jeść.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!