Witam. Ostatnio obejrzalem bardzo ciekawy material Bena z kulturystyki online o suplementach w ktorym bardzo zachwalal dzialanie bcca , co bardzo mnie zaskoczylo. Sam od dluzszego czasu nie stosuje poniewaz napotkalem na wiele opini ze to strata kasy .nagle ziawil sie Ben ze swoja encyklopedia wiedzy i mam metlik w glowie co wy o tym sadzicie ? :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
BCAA na redukcji jak dla mnie jak najbardziej, na masie przy nadwyżce kcal nie stosuje
1
...
Napisał(a)
Na redukcji lub w sportach wytrzymałościowych stosowanie jest zasadne, jest jeszcze jedna zaleta bcaa obniża przed treningiem poziom serotoniny co, daje może nie efekt pobudzenia , ale bardziej chce się ćwiczyć ja biorę tylko przed treningową z glutaminą , pomimo badań że gluta nie działa , biorę prozdrowotnie.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
BCAA ma udowodnione działanie i to jest niepodważalne:) również polecam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!