...
Napisał(a)
podobno to jakies problemy z sercem ale mialem robione badania i wszytko wyszlo dobrze wiec u mnie to raczej bylo przez wodke.ale h**owe uczucie dopiero jak wstaniesz lapiesz oddech po chwili.
...
Napisał(a)
szeryf jak spisz spisz i nagle cie wygina i sie zrywasz nagle plus do tego nie dajesz spac innym bo urewsko chrapiesz czesto stajesz z bolem glowy i k***a twoje miesnie sa rozluznione i wygladaja jak flaki nawet na on :P podczas dnia jest lepiej ale jak spisz to nieczujesz zadneo napiecia miesniowego
:D
...
Napisał(a)
nie ja mialem z chrapaniem i wstawaniem w nocy ale jak pisze juz tego nie mam,ale bylo to cholernie uciazliwe.moze mialem pocztaki ale zauwazylem tez ze jak robilem areoby regularnie to problemu nie bylo nawet jak bylo alko
...
Napisał(a)
Takie nabyte chrapanie też od krążenia jest.
Wysoki cholesterol i zły profil lipidowy.
Ja tak na cyklu czasem mam że zamiast zaciągnąć powietrze to chrapne i budze się bo nie było wdechu.
Wysoki cholesterol i zły profil lipidowy.
Ja tak na cyklu czasem mam że zamiast zaciągnąć powietrze to chrapne i budze się bo nie było wdechu.
wydymac caly swiat
...
Napisał(a)
też miałem tak na cyklu ale spore dawki tescia lecialy i tren . Chwilami nie oddychałem po czym sie budziłem a zauwazyl to brat . Ogolnie zawsze chrapałem na cyklu i ciezki oddech podczas snu . Byc moze szybki przyrost masy . Ale zawsze mozna sie zbadac i wszystko jasne
...
Napisał(a)
Też tak miałem, na 100% to duży przyrost masy jest przyczyną. Cale ciało lekko puchnie, toteż zapewne dochodzi do zwężenia światła tchawicy/przełyku na pewno niewielkie ale wystarczy żeby zacząć chrapać, czego efektem są te wasze bezdechy. Masa zleci to i chrapanie minie a na razie się tym nie przejmować. To normalne że po czasie bedziesz chodził zmeczony i ospały bez dobrej jakosci snu i wypoczynku. Niestety tak już niektorzy reagują na koks. Ewentualnie poeksperymentuj ze środkami na uspokojenie/nassennymi, zwolnisz tetno to bedziesz wolniej oddychał i byc moze nie chrapal w nocy - bardziej sie dotlenisz i lepiej zregenerujesz.
...
Napisał(a)
łącze się z Wami w bólu
również na cyklu czasem zapominam oddychać
również na cyklu czasem zapominam oddychać

TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
nalezy spac na brzuchu 

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
kiedys moja pani wlacza jakis dziwny odglos z telefonu - cos jak jakis knuroniedzwiedz
nie poznalem, ze to ja wlasnie w czasie snu
tylko na lewym boku nie chrapie i na brzuchu, wiec w nocy mam pare lokci w bok "przewroc sie na lewy bok"
niestety gruba szyja, ogolnie nadwaga swoje robi. albo polubisz albo schudnij

niestety gruba szyja, ogolnie nadwaga swoje robi. albo polubisz albo schudnij

STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
Bezdech senny to powazna sprawa, na twoim miejscu przeszedłbym sie do laryngologa , przepisze ci inhibilator tlenu czy cos takiego . Pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!