Bralem bialko TREC przez 2 miechy.Trenowalem naprawde mocno,bo lepiej sie czoolem .Po bialkach Olimpa i Ultimate niestety niebylo takich przyrostoow.Mam bardzo wrazliwy zoladek i najlepiej znosze bialko TREC.Zdecydowanie polecam !!!!!Jakie sa Wasze opinie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)

Ja wszystkie bialka ktore bralem dobrze znosilem a bralem:Hi Tec,Ultimate,Mlo,Optimum,Scitec,Sni,Trec,Extensora!Chyba wszystkie firmy wymienilem?!Wiekszych roznic jesli chodzi o serwatke to nie bylo i teraz przy wyborze kieruje sie cena i smakiem!
...
Napisał(a)
Bardzo dobre białeczko.
1
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" @ doradca w suplementacji @
Członek mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
A mnie jakoś bardziej podchodzi właśnie whey 80 Olimpu - czekoladowe.
A tak właściwie są jakieś różnice między tymi serwatkami (oprócz cenowych oczywiście)?
Pozdr,
gregor
A tak właściwie są jakieś różnice między tymi serwatkami (oprócz cenowych oczywiście)?
Pozdr,
gregor
beżowy.... pomaluję ten sufit na beżowo.
...
Napisał(a)
haha atletic a ja po treck kreatyna mikrorozdrobniona miałem srake 3 dni a żołądek mam mało wrażliwy podobnie jest pewnie z proteinami i gdzie wogule porównywać to do ultimata
Białko koleś mi polecił extensor abo naturalny olimp i to zmieszać z supreme ultimate i to ja ci polecę
Białko koleś mi polecił extensor abo naturalny olimp i to zmieszać z supreme ultimate i to ja ci polecę
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!