siema zawsze przed spaniem jadlem 300g twarogu to bylo jakies 40-50g bialka, ale wczoraj nie mialem twarogu i zjadlem cos z 200g sera zółtego, szukałem duzo na sfd ale nie ma nigdzie tematu gdzie jednoznacznie jest powidziane ze jest dobry taki ser, jestem strasznym ektomorfikiem 178cm, 65kg, tluszczu sie nie boje, co myslicie o serze zółtym w mojej diecie :> ? bo mysle ze warto by go bylo chyba zjesc czasmi zamiast twarogu przed spaniem albo po obiedzie albo po sniadaniu ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Odpada w takich ilosciach. Dlaczego jadasz tak duze ilosci ser bialego? Przy Twojej wadze to bedzie prawie polowa zapotrzebowania na bialko. Chyba nie masz dwoch posilkow dziennie? Wklej lepiej diete.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
duze
ja 0,5 kg kiedys jadlem :D dobra zaczne od poczatku, tylko sie nie smiejcie bo nie mam jeszce doswiadczenia cwicze 3 miechy w tym czasie zrobilem 10kg masy, mysle ze to dobry wynik jak na diete ktora stosuje, dieta nie jest scisla, tak ze dzien w dzien jem to samo, poprostu bez zdanego liczenia na wyczucie :D
rano:
platki 100g
twarog 100g
i 2 kanapki z szynka albo z tym twarogiem
w szkole: 3 kanapki, pizza ze sklepiku
po szkole: 100g ryzu, 100g kotletow sojowych
przed treningiem: 100g ryzu
po treningu: 100g platkow
na kolacje 200-300g tawrogu i czasmi jakos kanapke
ale tak jak mowielm np czasmi zamiast kotletow sojowych i ryzu jem piers z kurczaka i to jest w 70% wykonywane bo czasami zdaza mi sie cos innego zjesc
to jak jest z tym serem żołtym :> ?

rano:
platki 100g
twarog 100g
i 2 kanapki z szynka albo z tym twarogiem
w szkole: 3 kanapki, pizza ze sklepiku

po szkole: 100g ryzu, 100g kotletow sojowych
przed treningiem: 100g ryzu
po treningu: 100g platkow
na kolacje 200-300g tawrogu i czasmi jakos kanapke
ale tak jak mowielm np czasmi zamiast kotletow sojowych i ryzu jem piers z kurczaka i to jest w 70% wykonywane bo czasami zdaza mi sie cos innego zjesc
to jak jest z tym serem żołtym :> ?
...
Napisał(a)
Piczytaj lepiej posty podwieszone..Dieta kicha

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
Ser żółty moim zdaniem to syf, jem jeden max dwa plasterki dziennie, a Ty chcesz tego jeść 200g. Orientujesz się ile to jest? Na moje oko koło 12 plasterków...
Smacznego
Smacznego

...
Napisał(a)
ja nie licze plasterkow ja biore cala kostke i jem :D ale ajk z tym zrodlem bialka dostane jasna odpowiedz czy jest dobre, przyswajalne, tluszcz mi nie przeszkadza, jadl bym go w dzien bo wieczorem zostaje przy moich 300g twarogu
...
Napisał(a)
No wlasnie, ja jestem tez ciekawy co z tym serem zoltym.. Oczywiscie normalne dawki 

...
Napisał(a)
tzn. co ma byc z serez zoltym?
jest ok
jest ok
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
300g twarogu ?
Lepiej posłuchaj się kolegów i poczytaj posty podwieszone, bo marnie skończysz...
Lepiej posłuchaj się kolegów i poczytaj posty podwieszone, bo marnie skończysz...
...
Napisał(a)
czego 300g twarogu zle ? czytalem tu post jakiegos kolesia ktory dziennie 1kg twarogu jadl :D
...
Napisał(a)
Czemu ? Poczytaj podwieszone.
A jakby jakiś koleś napisał, że idzie wyskoczyć z okna, to też byś to zrobił ?
A jakby jakiś koleś napisał, że idzie wyskoczyć z okna, to też byś to zrobił ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!