Szacuny
13
Napisanych postów
537
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4291
Zakupiłem niedawno koszulkę termoaktywną, a dokładniej rashguard. Nie trenuję żadnych sportów walki, ale odzież ta świetnie sprawdza się na siłowni i daje dużo komfortu. Postanowiłem dobrać do tego też spodenki... No właśnie. Widząc na siłowni panów w tych o to koszulkach prawie zawsze towarzyszyły im owe obcisłe spodenki... Nie wiedziałem jak się one nazywają i czy jest to zwykła odzież termoaktywna...
Znalazłem... Nazywa się to podspodenki i mam może trochę głupie pytanie, wszak każdemu wygodniej będzie inaczej.
Normalnie takie podspodenki zakłada się zamiast bielizny pod spodenki, np. w piłce nożnej, ale w przypadku gdy na siłowni mam na sobie tylko te PODSPODENKI to zakładać pod nie majtki, czy nie? Chodzi mi o to jak wy robicie, ponieważ mi nie ukrywam głupio byłoby paradować bez majtek.
DT: Po pełnej redukcji
Cel: Reverse i powolne wbijanie mięcha.
Szacuny
13
Napisanych postów
537
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4291
Czuję się jak przedszkolak, który przyszedł pierwszy raz 1 września, ale zachęcam do udzielania i przedstawiania swojego zdania. Może wyjść na prawdę CIEKAWA wymiana zdań
DT: Po pełnej redukcji
Cel: Reverse i powolne wbijanie mięcha.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
Ja biegam w odzieży termoaktywnej to mam bieliznę, spodnie długie(termoaktywne) i spodenki na to. Na siłownie się ubieram by sie czuć swobodnie a nie biorę przykładu z innych.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
2
Napisanych postów
18
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
74
Jest tak jak mówisz dokładnie ;) Podspodenki zakładasię pod spodnie właściwe - ja noszę bieliznę pod, bo czuję się po prostu bardziej komfortowo. Wiem jednak, że nie trzeba ;) Wszystko zależy przecież od Ciebie, nie idziesz ćwiczyć po to, by ludzie na Ciebie patrzyli :)