Czy jesli przyjme biostymine domiesniowo cos mi sie stanie? Bo teraz napisane tylko doustnie. Zmienil sie sklad czy co.Bo kiedys mozna bylo walic domiesniowo a zas wprowadzili bez recki i niby tylko doustnie.Mysle ze jak walne domiesniowo to nic mi sie nie stanie.Tu chodzi tylko o przepis ze jak bez recki to tylko doustnie.Co wy o tym myslicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja przyjmowalem doustnie i nie wiem po co chcesz bic ja w miesien skoro jest taki sposob podany. Lepiej wypic niz sie kluc niepotrzebnie.
...
Napisał(a)
Biostymina jest teraz tylko i wylacznie do przyjmowania doustnego.Aczkolwiek nie wiem,jak chlopaki praktykuja - zapytaj w Dopingu
Zanim wplynelo pismo do aptek,ze zmienia sie droga podania biostyminy minelo troche czasu.Byl okres zawieszenia - niewiadomo bylo do konca,czy ta biostymina juz jest tylko do stosowania doustnego,czy jeszcze mozna ja bic.To bylo 3lata temu.Wydaje mi sie,ze chodzilo o warunki produkcji biostyminy,inne wymogi.

Zanim wplynelo pismo do aptek,ze zmienia sie droga podania biostyminy minelo troche czasu.Byl okres zawieszenia - niewiadomo bylo do konca,czy ta biostymina juz jest tylko do stosowania doustnego,czy jeszcze mozna ja bic.To bylo 3lata temu.Wydaje mi sie,ze chodzilo o warunki produkcji biostyminy,inne wymogi.
...
Napisał(a)
Nie ja nie chce walic ale dałem komuś i mówiłem że może walić mam nadzieje że nie umrze :/
...
Napisał(a)
A co mu sie może stać przecież to olej jest? Olej chyba można podawać domięśniowo wkońcu chyba koksy są na bazie oleju...
Zmieniony przez - CytopiliN w dniu 2010-05-23 22:53:25
Zmieniony przez - CytopiliN w dniu 2010-05-23 22:53:25
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!