Szacuny
21
Napisanych postów
4247
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28873
No, nie wiedzialem o chytanych wyczynach Lenoxa.
Swoja dorga. Jesli mistrzostwo judo w GBR uwarzasz za malo - to co twoim zdaniem jest duzo?
Polaczenie judo i umiejetnosci boxerskich robi z niego naprawde jednaego z lepszych NHB-owcow- oczyiwscie po malym podrasowaniu.
Grzegorz.
Wasz unizony moderator Sztuk Walk i Gier Komputerowych.
Szacuny
123
Napisanych postów
34575
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
195972
Myślę, że pokonałby.
Doradca w działach: Mieszane sztuki walki - MMA i Style tradycyjne "Należy być silnym jak lew, a zarazem szlachetnym jak kwiat. Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios."- Sosai Masutatsu Oyama
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Szacuny
9
Napisanych postów
4047
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
20273
A ja mysle, ze mimo swojego wieku i tak by dal rade, dobre sprowadzenie na glebe, a tam Lenox bylby juz bezbronny. Gorzej tylko jakby wczesniej nadzial sie na jakis konkretny sierp itp.
Szacuny
21
Napisanych postów
4247
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28873
W walce NHB - nie oszukujmy sie. Rickson by go rozjechal. reguly sa tak dopasowane by moznabylo wykorzystywac techniki parterowe bez zbytniego uszczerbku na zdrowiu wykonawcy.
Co innego beton, ulica. Ida we dwoje, nie znaja sie, potracaja sie barkiem, sa blisko siebie totalne zakrecenie i....i tu zaczyna sie akcja. To bylby prawdizwy pojedynek. Ostatnio stracilem szacunek do Prida,to juz nie to co kiedys, z przyzwyczajenia ogladam ,do puki ne wroca do formy GRAND PRIX to nie beda na mnie robic wrazenia.
Grzegorz.
Wasz unizony moderator Sztuk Walk i Gier Komputerowych.