''Kazdy robi co chce dobrze lub zle...''
...
Napisał(a)
witam jestem na malym cyklu na sucha mase wino 30 mg dziennie i prop co 2 dni 100 mg od pewnego czasu kluja mnie barki a podczas treningow bol sie na sila czym moze byc to spowodowane?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
winstrolem
poczytaj o tym środku
poczytaj o tym środku
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT:
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
czytalem juz o podobnych cyklach troche.Da sie cos z tym zrobic czy odlozyc wino bo czasami bol nie pozwala dokonczyc treningu.
...
Napisał(a)
po pierwsze pewnie ciężej trenujesz a po drugie wins upośledza syntezę kolagenu, jak ból jest mocno odczuwalny to ja bym odpuścił/zmienił środek
...
Napisał(a)
treningi 5 razy w tygodniu,zmienic srodek ? na jaki inny proponowal bys ?
...
Napisał(a)
wino bez bolda ,npp, deki cwicząc dużymi ciężarami zwłaszcza klate barki ,nogi to sepuku
...
Napisał(a)
gdybym zakupil glucosamine i ewentualnie jakis kolagen w jakim czasie dalo by to efekty ,chodzi o to ze niechial bym zbytnio przerywaz winka ?
...
Napisał(a)
zanim by sie rozkręciło to już dawno winko skończysz , albo równie dobrze skończysz z kontuzją o profilaktyke dba sie przed faktem a nie po
...
Napisał(a)
no tez fakt moj blad.zaryzkuje i skoncze wino dzieki.
...
Napisał(a)
bezsensu,nie koncz wcale wina i nie sluchaj ze zaraz kontuzja,najlepiej zaraz Ci rece odpadna..kup dobry wspomagacz na stawy i jedz dalej,pozdro
dobry chłopak ze złymi nawykami
Polecane artykuły