Szacuny
5
Napisanych postów
641
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5376
Mam taki bol nieustajacy juz ponad 2 dni i jest on dosc mocny.Czasem na chwile przestaje , jest ok ale za chwile dalej napiera.Co to moze byc mial ktos cos w podobie lub slyszal o czyms takim?Poczekam jeszcze troche a jak bol nieminie to skontaktuje sie z lekarzem.gdyby byla to blacha sprawa to bym niepisal ale rzeczywiscie bol jest staly i silny co utrudnia troche zycie.Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Walcze do ostatniego tchu, każde powtórzenie dla mnie kwestią bytu.
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
210
ja tak miałem jak robiłem pompki na poręczach i jak sie za nisko opuściłem to mi właśnie tam coś przeskoczyło. Później gdzieś tak przez 2 tygodnie mnie to bolało tak mocno, a teraz jak robie pomki to nadal odczuwam ten ból.
Szacuny
5
Napisanych postów
641
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5376
mi chodzi dokladnie o miejsce ponizej splotu.Dzieki za odp. kuba ale w moim przypadku to chyba co innego niestety:( Dzis bol taki sam a wiec w poniedzialek prawdopodobnie udam sie do lekarza...
Szacuny
5
Napisanych postów
641
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5376
nigdy nic w podobie w tym miejscu nie mialem.Bol raczej jest pulsacyjny tak bym to okreslil.jesli jutro rano dalej bede czul ten bol to raczej udam sie do lekarza bo troche mi to w funkcjonowaniu przeszkadza.Jesli ktos ma jakies inne propozycje co to mogloby byc to bylbym wdzieczny za napisanie.Wszystkim ktorzy cos wniesli do tematu serdecznie dziekuje.
Szacuny
5
Napisanych postów
338
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1148
podczas dotyku tez wyczuwasz jakie stentnienia czy pod mostkiem rowniez boli
drentwienie koniczyn masz chodzi o koniczyny gorne
OwnaGe
nie strasz go bo bole w tym miejscu moga byc zwiazane z wieloma nie sercowymi sprawami
i9 jeszcz ejedno nadcisnienie to cichy zabujca i na poczzatku choroby napewno go nie odczujesz takze cisneinie nie boli
bole glowy tak ale nie w w tym miejscu co on ma
tak samo jak i bole wklatce pioersiowej nie musz ebyc odrazu bolami pochopdznei asercowego co prawda wyklucza sie to na samym poczatku ale czesto okazuje sie ze serce jest ok
Zmieniony przez - rococo w dniu 2008-10-12 16:43:49
Szacuny
5
Napisanych postów
641
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5376
szczerze jest troche lepiej rzadziej odczuwam ten bol teraz ale chyba jednak do lekarza isc bede musial.Pojde wpierw do normalnego i zobaczymy gdzie da skierowanie.Dzieki za odpowiedzi mam nadzieje ze to nic z sercem no ale kto wie