romek
...
Napisał(a)
co sadzicie o tym prohormonie? czy ne jest to dobra alternatywa dla zasypujacych nas fali podrobek boldenonu i zanizonego stezenia underow?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jaka znowu alternatywa ??? poczytaj sobie na forum o ph jest opisany tam bold200
https://www.sfd.pl/PROHORMONY_-_wszystkie_potrzebne_informacje!-t464696.html przeczytaj to
Zmieniony przez - gasienica1 w dniu 2009-09-18 14:22:39
https://www.sfd.pl/PROHORMONY_-_wszystkie_potrzebne_informacje!-t464696.html przeczytaj to
Zmieniony przez - gasienica1 w dniu 2009-09-18 14:22:39
Licz zawsze na siebie
...
Napisał(a)
taa opisany może i jest ale teorie to każdy kto opanował umiejętność czytania ze zrozumieniem zna na pamięć. ja też chciałbym uzyskac więcej informacji o tym ph ale jakoś proponowane stacki i opisy działania nie wystarczają, jak i odsyłanie każdego do tego samego tematu więcej tam spamu i głupich wypowiedzi nie na temat niż konkretnej wiedzy zdobytej doświadczeniem. Założyłem już temat w którym pytam m.in. o ten ph ale jak narazie to tylko jakiś gimnazjalista sie nudził i spamuje. rozumiem wypowiedzi negatywnie odnoszące się do jakiegoś supla czy ph ale muszą byc uzasadnione i poparte argumentami żeby miały dla kogokolwiek jakąś wartość
sory musialem się wyżalić
sory musialem się wyżalić

!coś za coś!
...
Napisał(a)
a jakiej firmy jest ten bold 200
Bo jesli wam chodzi o pH dzialajace na zasadzie boldenonu to EQ-Plex , competitve Edge Labs.
EQ-Plex is a naturally occurring compound that is a direct precursor to Boldenone. It is commonly used by those looking to achieve gains in lean muscle and strength. Due to it not being methylated, it can be used as a stand alone or can be stacked with select other Competitive Edge Labs products.
EQ-Plex can be incorporated into bulking, lean bulking, recomposition, or cutting cycles.
Supplement Facts:
Serving Size: 1 capsule
Servings per Container: 60
Amount Per Serving:
1, 4 Androstadiene-3, 17-Dione – 200 mg
Other Ingredients: Cellulose, Gelatin.
Directions:
As a dietary supplement, take 1 capsule 2 to 4 times per day. For best results, space dosage out evenly throughout the day. Do not use this product for more than 8 weeks. Take at least an 8 week break between cycles of this product.
Firma PEWNA wiec niezawodny srodek zapewne
Bo jesli wam chodzi o pH dzialajace na zasadzie boldenonu to EQ-Plex , competitve Edge Labs.
EQ-Plex is a naturally occurring compound that is a direct precursor to Boldenone. It is commonly used by those looking to achieve gains in lean muscle and strength. Due to it not being methylated, it can be used as a stand alone or can be stacked with select other Competitive Edge Labs products.
EQ-Plex can be incorporated into bulking, lean bulking, recomposition, or cutting cycles.
Supplement Facts:
Serving Size: 1 capsule
Servings per Container: 60
Amount Per Serving:
1, 4 Androstadiene-3, 17-Dione – 200 mg
Other Ingredients: Cellulose, Gelatin.
Directions:
As a dietary supplement, take 1 capsule 2 to 4 times per day. For best results, space dosage out evenly throughout the day. Do not use this product for more than 8 weeks. Take at least an 8 week break between cycles of this product.
Firma PEWNA wiec niezawodny srodek zapewne
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that
...
Napisał(a)
jasne! zapewne!? właśnie o tym mówię. stosowałeś? a opisy producenta to już powiedziałem każdy zna na pamięć.
mnie akurat interesuje konkretnie iForce Nutrition 1,4 AD Bold 200 (1,4-Androstadiene-3,17-dione) a kolega wyżej nie wiem o który pyta
mnie akurat interesuje konkretnie iForce Nutrition 1,4 AD Bold 200 (1,4-Androstadiene-3,17-dione) a kolega wyżej nie wiem o który pyta
!coś za coś!
...
Napisał(a)
no wlasnie . sykoda ye nie ma nikogo kto bbral to i to nie lacyac y innzmi ph. mi yaleyz na suchzm miesniu. nie chce spuchnac na gebie i podejsc woda . najchetniej kupilbzm ph co sie yamienia w deke albo bolda ale ile prawdz w tzm co pisye producent nie wiadomo.boldenonu napewno nie kupie na cyarnzm rznku bo poprostu sie yrobila lipa. jedzna alternatzwa sa ph.
romek
...
Napisał(a)
uzywalem go:) he :) ale nie samego . nie jest alternatywoo ale zawsze cos tam lepiej szlo:0
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!