oraz tego enana? warto w to inwestowac?
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
do działu z fotami
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
...
Napisał(a)
jeśli orginał to dobry enentat daj fotki swojego bo jest troche wałów tego.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
lodzianin1 jeszcze nie kupowalem nic, sie zastanawiam czy wydac na to kase czy moze zastapic czyms innym
Zmieniony przez - Encorus w dniu 2008-12-25 12:18:17
Zmieniony przez - Encorus w dniu 2008-12-25 12:18:17
...
Napisał(a)
a jak z tym boldem, warto w cale w to inwestowac? czy szukac czegos innego?
...
Napisał(a)
Ja olalem bolda i jade z deka, taniej i pewniej, przynajmniej przyrosty solidne. Bold to samemu dobrze zrobic... Inaczej to masz loterie i kasa w bloto nierzadko idzie.
I'm the GOD
...
Napisał(a)
krzychugod dobrze mowi nie znam typa i jego postow ale tu sie z nim zgadzam-bold i tren z finaplix-u najpewniej i najlepszy stuff wlasnorecznie zrobiony,wychodzi te kupne od under-ow przewaznie to wielka loteria,chociaz tu u mnie typ czesto w roznych zawodach startuje i podziela moje zdanie a stawia o dziwo tylko na axio i IP ale mowi,ze tylko dlatego,ze bierze od tego co to miesza ip gdzies w PL.Jeden flakon bolda i trenu mi odpalil i rzeczywiscie roznia sie kolorem i smakiem a po ich 5-ce widac,ze sprzet dzialajacy.pzdr-n
== Oo f f ==
los ami
Polecane artykuły