Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać...
...
Napisał(a)
pytanie takie jak w temacie, nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opinii o tym produkcie oraz czy rzeczywiście jest taki dobry jak go zachwala producent
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
j/w zostaw ten temat bo za 2 dni powstanie taki sam (chociasz pewnie i tak powstanie bo nikt tu szukajki nie używa
)

nie p******- ZARZUCAJ!!!!
Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA MOJE BŁEDY WYNIKAJĄCE Z BRAKU SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO W DOMU
SPAM http://www.sfd.pl/-t458742.html
...
Napisał(a)

mnie równierz on ciekawi. Ale wydaje mi się ze to co pisza w reklamach to nawet nie 30% prawdy...
Zmieniony przez - szymon07 w dniu 2008-10-30 23:33:33
nie p******- ZARZUCAJ!!!!
Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA MOJE BŁEDY WYNIKAJĄCE Z BRAKU SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO W DOMU
SPAM http://www.sfd.pl/-t458742.html
...
Napisał(a)
zastanawia mnie czy to nie jest czasem PH jesli tak to cena jest zbyt wygórowana
...
Napisał(a)
jestem prawie na 100% pewny ze to cos jak testosterol, biosterol, meta anabolon... jaki to ma sklad?
...
Napisał(a)
Substancją czynną preparatu Probolan 50 jest epihydroksytiolan — substancja o działaniu terapeutycznym. Stymuluje ona przysadkę mózgową i zmusza ją do wydzielania silnego hormonu luteinizującego, który uruchamia metaboliczną reakcję łańcuchową, przynoszącą niemal natychmiastowe efekty. U mężczyzn, którzy odbyli jedną kurację preparatem Probolan 50, badania kliniczne wykazały wzrost produkcji testosteronu o 400%! Testosteron jest najważniejszym hormonem bezpośrednio odpowiedzialnym za odblokowanie metabolicznej strony procesu spalania tłuszczu oraz przyrostu mięśni i ich wyrzeźbienia. Przetwarzanie aminokwasów czterokrotnie skuteczniej niż zwykle to bez wątpienia lepszy sposób niż próba przetrawienia czterokrotnie większej ilości jedzenia.
...
Napisał(a)
nic nie wiadomo, zadnego opisu ani ile tabsow jest w paczce...zadnych konkretow a to sa istotne informacje
1
...
Napisał(a)
bedix tyle to ja wiem z strony producenta, nie musisz mi pokazywać tego drugi raz...
...
Napisał(a)
rozbawiłeś mnie....skład dobre 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!