Zmieniony przez - cantona4 w dniu 2017-10-03 04:44:18
...
Napisał(a)
witam, czy podawał ktoś to ovitrelle i jeśli tak to jak. Z tego co widziałem to pen jest jakiś i szczerze to nie miałem do czynienia z tym wcześniej. To jest gotowy roztwor do wbicia bez mieszania? mogę to załatwić ale ze dwa dni nie będzie w lodówce i nie wiem czy to nie problem. szukam alternatywy dla pregnylu który wycofali i niestety ovigil nie będę brał bo kilka razy juz chuuya to działało a jaja mam tylko dwa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mozesz probowac hcg alphy lub jakichs innych ug. Moze cos innego sprosta Twoim oczekiwaniom
2
...
Napisał(a)
Jest nasze hcg caly czas na rynku lecz fakt cena juz wysoka
Ovi bilem kilka razy i zawsze dzialalo .mialem wrazenie ze slabiej od pregnylu lecz zawsze mozna dac wiecej
Ovi bilem kilka razy i zawsze dzialalo .mialem wrazenie ze slabiej od pregnylu lecz zawsze mozna dac wiecej
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dokladnie, pregnyl jest dostepny choc z tego co sie czyta nie w kazdym rejonie. Ja niestety rowniez odnosze wrazenie ze Ovigil nie dziala lub dziala slabo. Podobno tez jest z nouevoxa ale wole poczekac na jakies opinie niz sam testowac. Chyba ze skonczy sie pregnyl to wyjscia miec nie bede 

1
...
Napisał(a)
Niedlugo jakies hcg Vertitus ma sie pojawic rowniez na PL rynku. Tak wiec wybor bedzie, jest zapotrzebowanie wiec kwestia czasu jak wybor sie zwiekszy. Osobiscie jak Lodziak, ovigil stosuje i zawsze bylo ok.
1
...
Napisał(a)
BigMenDokladnie, pregnyl jest dostepny choc z tego co sie czyta nie w kazdym rejonie. Ja niestety rowniez odnosze wrazenie ze Ovigil nie dziala lub dziala slabo. Podobno tez jest z nouevoxa ale wole poczekac na jakies opinie niz sam testowac. Chyba ze skonczy sie pregnyl to wyjscia miec nie bede![]()
mógłbyś napisać gdzie znajde? cena nie gra roli dla mnie jak możesz to na pw napisz. Z oficjalnego źródła odpowiedz dostałem, że w hurtowniach w tym momencie nie ma zamiennika więc sam już nie wiem
...
Napisał(a)
Trzeba szukac w aptekach ale w ktorej to nie wiem. Chyba ze cos sie zmienilo w ciagu ostatniego tygodnia i juz nie maja.
...
Napisał(a)
naabster28OVIGIL TO NIE OVITRELLE ....
Chyba kazdy jest tego swiadomy

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!