witam ma pewien problem- nie moge zamontowac w domu drazka, jestem zmuszony do podciągania sluzy mi sztanga olimpijka na stojaku, ktory niestety jest na tyle niski, ze jak opuszcze sie na "drązku" to kolanami i tak stoje na ziemi. Teraz zazstanawiam sie jaki trening wybrac na brzuch, wybralem ABS 2, jednak tam trzeba robic unoszenie prostych nóg...wyobrazcie sobie jak mozna na tak niskim drazku robic te cwiczenie, prawie od polowy zaczynając unoszenie..
Trudno mi to jakos opisac, ale to nie jest trudne do wyobrazenia wiec moje pytanie czy takie cwiczenie bedize mimo wszystko dobre, cze lepiej na swiece sie przezucic?
A moze lepiej bedzie same brzuszki robić? np 3x w tyogdniou albo 4 2s po 50 brzuszków? no ii ew cos na dolne?
Trudno mi to jakos opisac, ale to nie jest trudne do wyobrazenia wiec moje pytanie czy takie cwiczenie bedize mimo wszystko dobre, cze lepiej na swiece sie przezucic?
A moze lepiej bedzie same brzuszki robić? np 3x w tyogdniou albo 4 2s po 50 brzuszków? no ii ew cos na dolne?
The Great Seal Of State Of CALIFORNIA