Szacuny
5
Napisanych postów
7832
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
81052
o facka
Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Szacuny
10
Napisanych postów
331
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3433
kristo jest sklep firmowy w warszawie , krakowie i chyba w szczecinie o ile dobrze pamietam , napisz do nich na stronie firmowej , albo zamow przez neta buty sa swietne , moja byla miala je 3 lata a wygladaly jak nowki , poprostu nie do zdarcia
pozdrawiam
kazdy dzien jest nowym wyzwaniem , nowym celem i poznaniem , nie dajmy sie zwiesc smiercionosnym urojeniom
kazdy dzien jest nowym wyzwaniem , nowym celem i poznaniem , nie dajmy sie zwiesc smiercionosnym urojeniom
Szacuny
5
Napisanych postów
7832
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
81052
miala takie jak na foto??
Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Szacuny
6
Napisanych postów
1496
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
50560
kristof widze, że jesteś z Bydgoszczy tak jak ja a te buty sprzedają w Toruniu - największy wybór tych butów jest na starym mieście w toruniu za McDonaldem albo przed, ulica w prawo taka ze starego kamienia(nie pamiętam nazwy) jak idziesz od strony pomnika kopernika.
A 2 sklep jest w Filmarze też w Toruniu na piętrze z ciuchami Levis Mustang itp. na pewno coś znajdziesz.
ps.nie chcesz takich męskich kupić ? Mam jedne na spredaż.
Szacuny
10
Napisanych postów
331
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3433
kristo sorki pomylilem adres , kiedys szlo je dostac na www.goth-city.com , to polski sklep , napisz do nich maila czy jeszcze maja ceny byly miedzy 400-600zl
pozdrawiam