Witam mam pytanie do specjalistow - raczej z dzialu zdrowie ale niestety nie mam abonamentu. Jak ma sie branie odrzywek cell pump i aminokwasow co do leczenia biseptolem ??? czy podczas brania biseptolu mozna jesc te odrzywki ?? i ostro tyrac na treningu ?? dodam ze jestem zdrowy a biseptol zostal przypisany na chorobe skury . z gory dzikei za wszytkie odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Antybiotyki ostro tempia flore bakeryją przewodu pokarmowego , takze z trawieniem róznego rodzaju odzywek moze byc problem, napewno dodaj Trilac(lub cos podobnego).
Moze ktos ze zdrowia tu zajrzy to ci odpowie.
Moze ktos ze zdrowia tu zajrzy to ci odpowie.
...
Napisał(a)
biseptol na chorobe skory
biseptol to nie antybiotyk tylko chemioterapeutyk... trilac oczywiscie moze byc niezbedny :)

>>>unreal definition<<<
...
Napisał(a)
ta biseptol dostalem od dermatologa ... To co myslicie ze moge rownoczesnie brac te odrzywki i biseptol ?? moze jeszcze ktos odpowie
...
Napisał(a)
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
trilac napewno zakupie ... mzoe jescze jakies sugestie ? moze ktos ze "zdrowia" sie wypowie?
...
Napisał(a)
podlacze sie i odswieze, moze sa juz jakies nowe inform. ?
Wlasnie jestem na biseptolu i sie martwie o miecho, mimo ze w ogole nie chce mi sie jesc, wpycham w siebie pelno biała
Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2005-09-09 19:49:03

Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2005-09-09 19:49:03
Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..
...
Napisał(a)
czlowieku biseptol to potezny chemioteraputyk zrezygnuj z cell pumpa dobrze ci radze ... bez sciamy tak od serca
każda masa wymaga czasu :)im wiecej pospiechu tym wiecej skutków ubocznych
...
Napisał(a)
aktualnie wcinam mono i nie wiem czy nei przerywac cyklu ( bisept. bede bral przez jakies 4 dni) a na mono jestem juz prawie 5 tydzien, troche szkoda cyklona no ale coz
edit; a jak ze spadkami po tym syfie?
Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2005-09-09 21:15:44
edit; a jak ze spadkami po tym syfie?

Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2005-09-09 21:15:44
Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!