mam 175 cm, niecałe 60 kg, nie wiem co kupić na początek. czy mógłby ktoś coś poradzić, lub pokazać model ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mam taki sprzęcik mogę ci sprzedać za 300 plus wysyłka rowerek jest na ramię haro przednie koło, mostek i kierownica są seryjne tylne jest na pieście maszynowej 3 częsciowa korba i nowy przedni sprocket 28 z z tyłu dicta 9z
"Pain is temporary.Pride is forever"
...
Napisał(a)
Chcesz zacząć jeździć na BMX co by przy skateparku się polansić czy zacząć na nim skakać tj uczyć się trików i złapac całą zajawkę? Jeśli to pierwsze to bierz tego z góry za 300 zł bo na prostej się nie połamie. Jeśli to drugie i zależy ci na zębach i spędzaniu czasu na rowerze a nie w piwnicy próbując naprawić części noname to polecam wydanie conajmniej 1000 zł na używany sprzęt a w celu poszukania odwiedzenie bardziej adekwatnego forum np bmxforum.
A tak z innej bajki jeśli faktycznie chcesz się uczyć to jednak polecam złożenie MTB z kołami 24" na sztywnym widelcu albo jeśli gotówka sprzyja na amortyzatorze. duże koła i uginacz więcej wybaczają :)
Zmieniony przez - szymaniako w dniu 2013-08-08 21:09:11
A tak z innej bajki jeśli faktycznie chcesz się uczyć to jednak polecam złożenie MTB z kołami 24" na sztywnym widelcu albo jeśli gotówka sprzyja na amortyzatorze. duże koła i uginacz więcej wybaczają :)
Zmieniony przez - szymaniako w dniu 2013-08-08 21:09:11
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!