Witam. Czy jako zamienni czasami ryżu mogę zjeść chleb żytni z biedronki PANO? Kosztuje lekko ponad 2 zł i w składzie ma 87% mąki żytniej razowej i nie zawiera mąki pszennej. Tak więc można czasami jako zamiennik ryżu jeść? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A nie lepiej kasze jaglaną, kuskus, ziemniaki, czy nawet szejk z owoców? Nawet się nie zastanawiaj, chleb, z biedronki nie jest dobrym pomysłem jako składnik diety.
...
Napisał(a)
ten chleb z biedronki pakowany hermetycznie może być. a proponowana przez PiotrMac kasza kuskus to akurat porażka
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
Ja polecam robić chleb w domu - wcale nie jest takie pracochłonne jak się wydaje, a mamy kontrolę nad tym co się w nim znajdzie :)
Do poczytania o dzieciach http://turen.org.pl/
...
Napisał(a)
Możesz zamieniać. Urozmaicanie diety to podstawa.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Akurat Pano z biedronki nie jest zły. Na awaryjne sytuacje bardzo dobre rozwiązanie.
...
Napisał(a)
kocio2009ten chleb z biedronki pakowany hermetycznie może być. a proponowana przez PiotrMac kasza kuskus to akurat porażka
W ten temat sie nie zagłębiłem ale juz czytałem kiedyś , chyba nawet na Sfd ze kuskus jak najbardziej ok...
Co tam z nim/nią jest nie tak Kocio? Rozjaśniacz temat..ładnie proszę ;)
Zmieniony przez - wincol w dniu 2015-03-25 19:58:35
...
Napisał(a)
Jakościowo poziom ryżu białego. Można zjeść, ale niekoniecznie jako główne źródło węglowodanów.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat