Szacuny
2
Napisanych postów
384
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3791
co polecicie na w/w problem, zapewne cos na poprawe wydolnosci krazenia...
bo mam po prostu taki problem i troche on mi dokucza w treningach, cwicze nogi 2-3x tydzien pod sztuki walki.
Czasem przy zasypianiu i szczegolnie rano mi dokuczaja, taki dziwne mrowienie, lekkie wykrecanie nog, podejrzewam niewydolnosc krazenia konczyn dolnych ;]
ktos cos moze polecic na usprawnienie?
ps. biore witaminy,mineraly,odzywki.
ps2.niewiem czy to ma znaczenie, ale zawsze rano czuje sie wypompowany nawet jak nie cwicze.
A czy ty też efektywnie wykorzystujesz swoja dodatkową masę mięśniową?
Szacuny
2
Napisanych postów
384
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3791
lat 25, 191cm/76kg,
matka ma problemy z nogami(żylaki), ojciec problemy sercowe ;]
dziadkowie ok, dozywali 97-106 lat:P, gorzej z babciami:]
jezeli o mnie chodzi to tylko hiperbilirubinemia i wypadanie platka mitrylowego(jakos tak;P ), kiedys mialem troche z tym problemow prawdopodobnie dlatego ze za szybko roslem, teraz jest ok
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
no wiesz - krążenie masz na pewno dobre
spróbuj wyczuć tętno w : pachwinach (t pachwinowe) , w dołach podkolanowych (tak od tyłu a najlepiej na powierzchni grzbietowej stopy miedzy mięśniami dochodzącymi do palucha (największego) i tego 2giegow kolejności palca - jak będziesz czuł tętno to znaczy że tętnice sa drożne
ta hiperbilirubinemia zjest związana z zespołem Gilberta ?
co rozumiesz przez wykręcanie ?
tenpłatem mithrylowy to ci krasnoludy w Morii wykuwały ? czego używasz ? mam nadzieję że nie amfetaminy albo ecstasy na dyskotekach - grozi zespołem wykrzepiania wewnątrznaczyniowego itp
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
2
Napisanych postów
384
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3791
hiperbilirubinemia tak, z zespolem gilberta
odnosnie tego mitrylu:P
to mam przed soba badanie DOPPLERA z 2oo1r:
zastawka mitralna: niedomykalnosc(+)
zastawka aortalna: norma
zastawka trojdzielna: niedomykalnosc(+)
zastawka plucna: norma
Wnioski: cechy zwyrodnienia sluzakowatego platkow zastawek przedsionkowo-komorowych cechami wypuklania sie przedniego platka do LP. sladowe niedomykalnosci zastawek P-K. Zaburzenia rytmu w trakcie badania.
nie pijam kawy bo dziwne na mnie dziala, albo usypia, albo rozdraznia, albo zero efektu, amfy nigdy nie bralem.
jezeli chodzi o to wykrecanie, to po prostu niemoge utrzymac nog w spokoju, musze nimi ruszac i szukac chlodnego miejsca, bo czuje taki ciepelko od srodka, troche przypomina to mrowienie, a z tym czyms miedzy palcami co tam pisales to czuje lekka pulsacje, przy duzym paluchu;]
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
wg mnie to pewnei jakeiś przetrenowanie - daj nogom odpocząć
czy to wyręcanie to może być taki tępy ból wewnątrz nóżki który powoduje że nei mozesz dla niej znaleść właściwego miejsca ?
jeśli tak - nadwyrężenie
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
2
Napisanych postów
384
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3791
ach... uzywanie, chodzilo mi o seks, ale z tym to roznie, jakos potencja mi ochlapla;/ nawet poranne wzwodzik nie zawsze jest..., no i malo spie, i raczej niespokojnie, teraz zaczalem brac extreme men's formula to troche lepiej;]
Szacuny
2
Napisanych postów
384
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3791
tak , takie odczucie ze niemoge znalezc miejsca aby ulozyc nozki, tylko ze te nadwyrezenie to chyba jakies permamentne, bo nawet jak i miesiac nie cwicze to mam z tym problemy, dziwne, mzoe reumatyzm? albo zwyrodnienie? ;-/